İstanbullular Dikkat!

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) meteroloji birimi ve Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarına bağlı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yaptığı açıklamaya göre, gece yarısı İstanbul şiddetli yağış ile karşı karşıya.

GÜNCEL - 2014-09-17 15:38:30

Tahminlere Göre:

Yapılan araştırmalara göre, yağışlı havanın Çarşamba ve Cuma günleri sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ve İstanbul il genelinde kuvvetli ve gök gürültüsü sağanak yağacağı tahmin edildiğini söyleyen İBB, yağışların Çatalca, Büyükşehir, Istırancalar, Sultangazi, Arnavutköy, Beykoz, Sultanbeyli, Sarıyer, Tuzla ve Pendik ilçelerinde şiddetli ancak diğer semtlerde daha kuvvetli olacağını da belirtti.

Yine İBB tarafından yapılan açıklamalar da hava sıcaklıkları 5 – 8 derece arasında azalacak.

 

Alınacak Önlemler:

 

Bu meteorolojik tahminlere dayanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Parl ve Bahçeler Daire Başkanlığı, İski, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tüm sahip olduğu birimleri ve ekipleri ile birlikte olabilecek felaketlere karşı, tüm kritik noktalarda tedbirler almakta. Çalışmalar ise AKOM’ dan yürütülecek.

Günün Diğer Haberleri