Eski Sevgili Dehşet Saçtı! 16 Yaşında Kaçırıldı, 17 Yaşında Öldürüldü!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Pazar yerinde 17 yaşındaki Ayşe Meşe, eski sevgilisi tarafından babasının gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü.

GÜNCEL - 2017-07-30 19:30:36

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Pazar yerinde 17 yaşındaki Ayşe Meşe, eski sevgilisi tarafından babasının gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü. 

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 17 yaşındaki genç kız eski sevgili kurbanı oldu. Genç kızın kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen 32 yaşındaki Sinan Çelebi Pazar yerinde babasının gözleri önünde 6 bıçak darbesi ile genç kızı öldürdü. 

PAZARA ANNE VE BABASI İLE GELMİŞTİ
Tokat'ın Erbaa ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Gökal Kasabasında meydana gelen olayda, Saniye ve Ali Osman çifti kızları Ayşe Meşe ile pazara gitmişti. Burada alışverişe başlayan aile, başlarına geleceklerden habersizdi. 32 yaşındaki Sinan Çelebi baba ve kızı alışveriş yaptıkları sırada takip ederek ekmek bıçağı ile saldırdı. Ayşe Meşe, vücudunun çeşitli yerlerine gelen 6 bıçak darbesi ile olay yerinde hayatını kaybetti. 

BABAYI DA YARALADI
Baba Ali Osman Meşe de kızını korumak isterken bıçak darbelerinin hedefi oldu. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan baba ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kızın cesedi ise yapılan incelemelerin ardından Erbaa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

KATİL TESLİM OLDU
Olay yerine gelen jandarma ekipleri katil zanlısını aradı ama bulamadı. Daha sonra genç kızı öldüren Sinan Çelebi olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. O sırada olan biten karşısında şoke olan anne Saniye Meşe olay yerinde gözyaşı döktü. Ayşe Meşe’nin bir yıl önce Sinan Çelebi tarafından kaçırıldığı, genç kızın 6 ay sonra evine geri döndüğü öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri