10 Ayda 90 Kilo Verdi !

Yıllardır herkesin kabusu haline gelen, bazen sağlık problemlerine sebep olan kilo sorunu için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mide küçültme ameliyatı olarak 10 ayda 200 kilodan 110 kiloya düşen Mücahit Gümüş’ün inanılmaz değişimi görenleri şok ediyor.

DİĞER - 2014-09-17 15:40:52

Hayatı boyunca aşırı kiloları yüzünden büyük sorunlar yaşadığını söyleyen, henüz 14 aylıkken bile 22 kilo olan Mücahit Gümüş, yaptığı açıklamada kızlarla hiçbir zaman rahat konuşamadığını da dile getiriyor. Tüm çabalarına rağmen zayıflamayı başaramayan 27 yaşındaki Mücahit Gümüş 200 kiloya ulaştığında hareket edememeye başlamış ve bunun sağlığına da zarar verdiğinin farkında vararak, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurmuş. Hastane Başhekimi Nurullah Bülbüller tarafından yapılan mide küçültme ameliyatı sonrasında 200 kilodan 10 ayda 110 kiloya düşen Mücahit Gümüş, verdiği bu kiloların ardından Antalya’ da yeniden doktorunu ziyaret etmiş.

 

 

Öncesinde Allah’ın, ardından doktorun sayesinde yeniden dünyaya geldiğini söyleyen genç, “10 ay kadar kısa bir sürede 90 kilo verdim. Bu benim için çok büyük mutluluk. Nurullah Hocam bana dünyaları verdi” diye konuştu. Hedefinde 20 kilo daha vermek olan Mücahit Gümüş, “Özellikle göbek bölgemdeki sarkmalar için küçük bir operasyon geçireceğim. Ardından evlenmeyi düşünüyorum. Köyümdekiler bana, ne kadar çok değiştiğimi söylüyor” diyerek mutluluğunu bir kez daha belirtmiş oldu.

Günün Diğer Haberleri