Tedavi Sırasında Selfie

Bu ay vefat eden ünlü TV yıldızı Joan Rives’ın ölümü ile ilgili gündemde şok iddialar dolaşıyor.

MAGAZİN - 2014-09-17 15:55:16

Bazı sitelerde var olan haberlere göre, ünlü yıldız Joan Rives düzenli olarak sağlık kontrollerine gittiği Yorkville Endoscopy adli sağlık merkezine, bu kontrolleri için gittiği sırada ses telleri ile ilgili sorun olduğunu fark ederek şikayette bulundu.

 

İddialara göre kadın olduğu söylenen ancak ismi verilmeyen Kulak Burun Boğaz uzmanı, bu şikayet üzerine ünlü yıldız için biyopsi yapmaya karar verdi. Ancak yine iddialara göre uzman, bu kararı yetkisi olmadan verdi. 

 

Bu süreçler devam ederken, şok edici olay, Joan Rivers'ın anestesi altındayken, Kulak Burun Boğaz uzmanının tedaviyi bırakıp, yıldızla selfie pozu çekilmesi olarak gündeme oturdu. Dakikalar sonra kalbi duran 81 yaşındaki Rivers hemen Mount Sınai Hastanesi’ne kaldırıldı, yaşam ünitesine bağlandı ancak tüm çabalara rağmen 4 Eylül günü yaşamını yitirdi.

 

Son olarak Ekanalında yayınlanan Fashion Police (Moca Polisi) adlı programı hazırlanan Joan Rivers’in komaya girdiği endoskopi merkezinin yöneticisi Doktor Lawrence Cohen, bu üzücü olaydan sonra görevinden istifa etti.

Günün Diğer Haberleri