Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu! Gözaltına Alınmak İstenen Adam Polis Köpeğini Isırdı

Eğitimini Gazetecilik üzerine yapanlar iyi bilir, akademisyenler sık sık "Bir köpek adamı ısırırsa haber olmaz ama bir adamın köpeği ısırması haberdir" sözünü söyler. O söz gerçek oldu. İngiltere’de polis tarafından uzun süre arandıktan sonra yakalanan suçlu, gözaltına alınmak isterken polis köpeğini kafasından ve kulağından ısırdı.

DÜNYA - 2017-08-01 13:34:52

Eğitimini Gazetecilik üzerine yapanlar iyi bilir, akademisyenler sık sık "Bir köpek adamı ısırırsa haber olmaz ama bir adamın köpeği ısırması haberdir"  sözünü söyler. O söz gerçek oldu. İngiltere’de polis tarafından uzun süre arandıktan sonra yakalanan suçlu, gözaltına alınmak isterken polis köpeğini kafasından ve kulağından ısırdı. 

Olay İngiltere’nin Manchester kentinde yaşandı. Uzun süredir aranan bir suçlunun izine polisler önceki gün ulaştı. Ancak adam yine polisten kaçmaya çalışınca polis memuru Gareth Greaves’in Alman kurt köpeği Theo adamı yakaladı. Saldırganı elinden ısırarak bir süre etkisiz hale getiren köpeğin hiç beklemediği bir şey oldu. 

KÖPEĞİ KAFASINDAN VE KULAĞINDAN ISIRDI
Adam köpek tarafından ısırılmasına rağmen mücadele etmeye devam etti. Bir süre sonra yeniden toparlanan saldırgan, polis köpeğinin kafasını ve kulağını ısırdı. O sırada polis memuru müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Haber, İngiltere’nin çok satan gazetelerinden The Sun’da geniş yer buldu. Polis köpeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

Günün Diğer Haberleri