Rezalet! 'Türk İfşa Siteleri' Kadınların Ve Çocukların Gizlice Çekilmiş Görüntülerini Yayınlıyor!

'Türk ifşa siteleri' skandalı nedeniyle halk ayaklandı. Küçük kızların ve kadınların gizlice çekilmiş görüntülerin yayınlandığı bu sitelerin kapatılması için vatandaşlar imza toplamaya başladı.

GÜNCEL - 2017-08-03 12:43:04

'Türk ifşa siteleri' skandalı nedeniyle halk ayaklandı. Küçük kızların ve kadınların gizlice çekilmiş görüntülerin yayınlandığı bu sitelerin kapatılması için vatandaşlar imza toplamaya başladı. 

Bir çoğu sosyal medyada tuzağa düşürülen, kadın ve küçük yaştaki çocuklara ait görüntülerin yayınladığı 'ifşa siteleri' için vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

KAPATILMASI İÇİMN İMZA TOPLANIYOR
Bir Ekşi Sözlük kullanıcısı tarafından sözlükte yazılanlar herkesi dehşete düşürdü.  Sözlük yazarı, bir tanıdığının küçük kızının resminin ifşa sitelerinde yayınlandığını ve siteye konu hakkında başvuru yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi. Daha sonra Change.org'da imza kampanyası başlatıldığını belirten kullanıcının paylaşımına hem Ekşi Sözlük'ten hem de sosyal medyadan büyük destek geldi. Ekşi Sözlük yazarı girdiği Entry’de "Dün arkadaşımın kardeşinin özel fotoğrafları bir Türk sitesi tarafından paylaşılmış, siteye girdiğimde şok oldum. 14-15 yaşındaki kız çocuklarının videoları, fotoğrafları var. Adamlar bunu bir de ticarete dökmüş, sözüm ona VIP üyelik satıyorlar, banka hesapları açıkta, kredi kartıyla ödeme dahi koymuşlar. Bahsettiğim kız şehit kızı belki vicdana gelirler diye söyledim, ben orta yaşlı bir insan olarak yalvardım bu şerefsizlere, kaldırsınlar diye cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar. Yarın savcılığa gidip şikayet edeceğim. Çocuk bunlar çocuk!.." ifadelerini kullandı. 

KÜÇÜK YAŞTAKİ KIZ ÇOCUKLARINI TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR
Paylaşımın ardından bu siteler nedeniyle onlarca kullanıcının mağdur olduğu ortaya çıktı. Bu sitelerden bazılarının 200 binden fazla üyesi bulunuyor. Ödemelerin kredi kartı ile yapıldığı sitede gizlice çekilmiş video ve fotoğraflar, sosyal medyada tuzağa düşürülerek elde edilmiş çoğunluğu küçük yaştaki kız çocuklarının görüntü ve resimleri yer alıyor. 

 

Günün Diğer Haberleri