Kocaeli'de Korkunç Cinayet! Baba, Tavuk İçin Oğlunu Pompalı Tüfekle Öldürdü!

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde tavuk yüzünden 23 yaşındaki oğlu Tugay Çelik ile tartışan baba Murat Çelik, oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

GÜNCEL - 2017-08-03 16:29:14

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde tavuk yüzünden 23 yaşındaki oğlu Tugay Çelik ile tartışan baba Murat Çelik, oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gece saat 04.00 sularında meydana gelen olayda baba Murat Çelik ile 2 çocuk babası oğlu 23 yaşındaki Tugay Çelik arasında tavuk nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Tugay Çelik’in babasına bıçak çektiği iddia edildi. Bu duruma sinirlenen baba, arabasında duran pompalı tüfeği alarak oğlunu bir el ateş edip vurdu. Tugay Çelik, kalbine isabet eden saçmalar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. 

MISIR TARLASINDA YAKALANDI
Yaşanan olayın ardından kaçan baba Çelik, yakında bulunan bir mısır tarlasına saklandı. Çelik ailesinin ifadesini alan polis ekipleri kısa sürede Murat Çelik'i saklandığı tarlada cinayette kullanılan tüfekle birlikte bularak yakaladı. 

TAVUK YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI
Emniyete götürülerek sorguya alınan 42 yaşındaki Murat Çelik’in işlemleri hala devam ediyor. İddialara göre baba ve oğlu birlikte alkol aldıktan sonra Tugay Çelik, tavuklarına bakmaya gitti. Tavukların olmadığını gören Tugay Çelik, babasına tavuklarımı siz yediniz diyerek bıçak çekti. Bunun üzerine başlayan tartışmanın ardından, baba da eline pompalı tüfeği alarak oğlunu vurdu. 

 

Günün Diğer Haberleri