Ordu’da Denize İç Çamaşırı İle Girme Kavgası Çıktı, Kan Gövdeyi Götürdü!

Ordu’da iki grup arasında çıkan denize iç çamaşırı ile girme meselesi önce tartışmaya daha sonrada kanlı kavgaya dönüştü.

GÜNCEL - 2017-08-05 22:10:15

Ordu’da iki grup arasında çıkan denize iç çamaşırı ile girme meselesi önce tartışmaya daha sonrada kanlı kavgaya dönüştü. 

Olay, Ordu’ya bağlı olan Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan sahilde yaşandı. Serinlemek için sahile gelen ve denize girmek isteyen vatandaşlar denize iç çamaşırları ile giren bir grupla tartışmaya başladı. Vatandaşlar iç çamaşırları ile denize giren bir grubu uyardı ancak uyarılara aldırış etmeyen grup iç çamaşırları ile denize girmekte ısrarcı oldu.

ÖNCE TARTIŞMA SONRA DARP

Vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyen grup iç çamaşırları ile denize girip çıkmaya devam etti. Vatandaşların durumdan oldukça rahatsız olması üzerine tartışma yaşanmaya başladı. İlk önce sözlü tartışmayla başlayan olay daha sonra kavgaya dönüştü ve iki grup arasında yumruklar konuştu. Çıkan kavga sonucunda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İki grup arasında çıkan kavgada yaralanan 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya karışan 10 kişi ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Oldukça gergin anlar yaşanan sahil bölgesinde gerginliğin daha fazla sürmemesi için polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Yaşanan darp olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Günün Diğer Haberleri