Doktorasını Üçüncü Eş Olabilmek İçin Yaktı

Çok eşlilik ile ilgili yayınlanan bir belgeselde, iki eşi bulunan Hasan Philips’in 3. Eşi olabilmek için Cambridge Üniversitesi’ndeki mühendislik doktorasını yakan 35 yaşındaki Malezya kökenli Nabilah Philips, olayı duyanları şoke etti.

GÜNCEL - 2014-09-17 18:08:30

İngiltere’de Men With Many Wives (Çok eşli erkekler) yayınlanan belgeselde yayınlanan haber görenleri şok etti. 33 yaşında Sakinah ve 41 yaşında Anub isimlerinde iki eşe sahip olan 32 yaşındaki Hasan Philips ile evlenebilmek için Cambridge Üniversitesi’nde mühendislik doktorasından vazgeçen 35 yaşındaki Nabilah Philips, isteğine ulaştı.

 

İngiltere’ de resmi olarak bu tür evlilikler her ne kadar yasa dışı olsa da, erkekler şeriat kanunlarına göre en fazla 4 kadınla evlilik gerçekleştirebiliyorlar. Hatta Britanya’da yaklaşık 20.000 kişinin bu şekilde yaşamlarını sürdürdüğü biliniyor.

 

Mühendislik doktorasından vazgeçen Malezya kökenli Nabilah’ın ise başından daha önceden de bir evlilik geçmiş. Açıklamasında “Başımdan bir evlilik geçtiği için de koca olmayı bilen bir eş tercih ettim. Bizler bu tür bir ilişkiye zorlanan aptal insanlar değiliz. Gerçekten çok eşli bir evliliğin içinde olmaktan memnunum” şeklinde ifadelerde bulundur.

 

Diğer eşlerini internetin çöp çatanlık sitelerinden bulan hayır işleri ile uğraşan Hasan Philips ile Nabihan’ın şuan iki tana de çocukları bulunuyor. 

Günün Diğer Haberleri