Cem Yılmaz'dan Bir Yeni Çapkınlık

Cem Yılmaz’ın, ayrıldığı eşinden sonra adı sürekli olarak aşk dedikodularına karışır oldu. Geçtiğimiz günler de bu dedikodulara bir yenisi daha eklendi. Magazin gündemini uzun süre meşgul edecek olan bu haber, kısa sürede gündeme oturdu.

MAGAZİN - 2014-09-17 20:54:39

Ahu Yağtu ile ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz son olarak yakında vizyona girecek olan “Pek Yakında” film setinde tanıştığı fotoğrafçı Sinem Poyraz ile birlikteydi. Sevgilisini arkadaşları ile bile tanıştıran Cem Yılmaz’dan ayrılık haberleri uzun sürmedi.

 

Çapkınlıklarına devam eden ünlü komedyen, filmlerinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Ozan Güven ile önceki akşam Kuruçeşme’de Park Fora’ da yemek yedi. Geç saatlere kadar mekanda kalan, sohbet ederek, eğlenen ikilinin yanına ilerleyen saatlerde iki de güzel katıldı.

 

Gecenin geç ve herkesin mekanı terk ettiği saatlerinde kızlarla muhabbetlerine devam eden ve eğlencelerini arttıran ikilinin keyifleri yerindeydi. Kahkahaların havada uçuştuğu da gelen haberler arasındaydı.

 

Yağmurun yağdığı gecede, mekandan çıkan Yılmaz ve yanındaki bilinmeyen kız arkadaşı birlikte yağmur altında yürüdüler. Görevlilerin şemsiyelerle eşlik ettikleri ikili, flaşların patlaması ardından şaşırarak ayrıldılar. Cem Yılmaz şemsiyeden kaçarak “Allah Allah hayırdır?” diyerek gazetecilere bozulduğunu ifade etti.

 

Mekanda hep birlikte oturarak, saatlerce koyu şekilde sohbet eden eğlenen Cem Yılmaz, yanlarındaki kızlar hakkında sorular sorulara ise, “Her yanımda olan sevgilim mi oluyor? Hanımefendiyi tanımıyorum” diyerek yanıt verdi. Arkadaşları ile taksiye binen Yılmazı, kadın arkadaşları da bir diğer taksi ile aynı istikamette takip etti. 

Günün Diğer Haberleri