Fransa’dan Bruma’ya Dev Teklif

Ligde 4. Yıldız için mücadele eden Galatasaray’ın genç yıldızına Fransa’dan dev bir teklif geldi.

SPOR - 2014-09-17 22:06:12

 

Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal, Borussia ve Anderlecht gibi güçlü ekipler ile aynı gruba düşen ve Anderlcht ile 1-1 berabere kalan, ir taraftan bu sezon ligde de 4. Yıldıza kavuşmayı amaçlayan Galatasaray’ın genç oyuncusuna dev bir sürpriz var. Yaz transfer döneminde Galatasaray’ın kapısından elleri boş dönen Chesea ve Everton gibi takımların Portekizli futbolcu için ısrarları devam ediyor. 

 

Monaco Israrlı

 

Yaz transferi döneminde Portekizli futbolcu için ısrarlı davranan ve futbolcuyu scout ekibi tarafından izlemeye alan Monaco’nun Ocak ayında yeniden Galatasaray ile bu konuda görüşmesi bekleniyor. Ünal Aysal ise, transfer döneminin sonuna kadar ısrarlarını sürdüren ve bekleyen Monaco’ya her defasında olumsuz yanıt verdi. Çünkü düşünülene göre, Bruma’nın Şampiyonlar Ligi’nde göstereceği performansa göre futbolcunun bonservis bedelinde fiyat arttırmak var. 

Galatasaray’ın Bruma için belirlediği bonservis ücreti şuan için minimum 18 milyon dolar. Futbolcunun menajeri, Monaco ve chelsea’nin de bu bonservis bedeleni ödemeye hazır olduklarını belirtti.

 

Kiralama Mümkün Olamaz

 

Süratlı kanat oyuncusu olan Bruma, geçen sene sahalardan 6 ay kadar bir süre uzak kalmasına rağmen, geri dönüşünde performansından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. Avrupa kulüpleri Bruma için kiramala tekliflerinde bulunduklarından, Ünal Aysal, futbolcunun sadece bonservisleriyle birlikte satılacağını, kiralamanın mümkün olmadığını ve asla kabul edilemeyeceğini belirterek, bonservis bedelini ise 18 milyon Euro olarak söylemişti.

Günün Diğer Haberleri