Pandev Gereksiz Bir Transfer

Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan, takımın yeni transferi hakkında “Pandev gereksiz bir trasfer” diyerek açıklamalarda bulundu.

SPOR - 2014-09-17 22:08:58

Galasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde eşleştiği takımlardan biri olan Anderlecht’e 2 puan kaybetmesi ve çıkardıkları kötü oyun ardından, Telegol mikrofonlarına konuşan eski futbolcu Ümit Karan Pandev için ağır eleştiri yaptı.

 

"Futbolcular güvenini kaybetmiş"

Galatasaray’ın eski golcüsü Ümit Karan; “Açıkçası stada çok ümitli gelmiştim. Bence Anderlecht şu anda Şampiyonlar Ligi’nin en zayıf takımı. Kaybettiğin 2 puan var. Zaten seyirci de tepkisini koydu. Futbolcular güvenini kaybetmiş” diye konuştu.

 

"Bence çok gereksiz bir transfer"

Ardından yeni transfer Goran Pandev hakkında da açıklamalar da bulunan eski golcü Ümit Karan sözlerine şöyle devam etti: “Bence çok gereksiz bir transfer. Çok da fazla süre buldu maçta. Yani ilk yarıda denedin, baktın olmuyor çıkartacaksın. Bunun gibi binlerce Türk oyuncu var. Pandev yerine Olcan ya da Tarık gibi oyuncularla maça başlayabilirdi. Şu kadro olmamış.”

 

"Selçuk'un bir şeyler yapması lazım"

Ağır sözleri ardından Selçuk İnan için de eleştiri de bulunan Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan; “Onun hep arkasında durduk, kendisini bulması gerekiyor. Hoca fırsat veriyor, artık bir şeyler yapması lazım” dedi. Seyircinin tepkilerinin olağan olduğunu belirten Karan, iyi oynayınca yine seyirciyi arkasına alabilir diyerek açıklamalarını noktaladı. 

Günün Diğer Haberleri