Eskişehir'de Fabrikayı Sel Bastı

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) meteroloji birimi ve Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarına bağlı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yaptığı açıklamalara göre beklenen yağış etkisini gösterdi. Eskişehir’de yağan sağanak yağış sonrasında Organize Sanayi Bölgesi su altında kaldı. Fabrikada selden dolayı mahsur kalan 2 işçi, iş makineleri ile kurtarıldı. Onlarca araç ise selde sürüklenerek kayboldu.

GÜNCEL - 2014-09-17 22:54:57

Öğlen saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklamasına göre yaşanacak olan şiddetli yağmur belirli bölgelerde etkisini gösterdi. Eskişehir’de Organize Sanayi bölgesinde bulunan cam fabrikası sular altında kaldı. 2 işçi bu olay sebebi ile mahsur kaldığı fabrikadan iş makineleri ile kurtulurken, onlarca araç, selden sürüklendi. 

 

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan cadde ve bazı fabrikaların sel altında kalması sonrasında, işçiler mahsur kaldı, araçlar sürüklendi. Sürüklenen araçları, fabrika işçileri cep telefonları ile görüntüledi. Bölgeye, selden kaynaklı sorunların giderilebilmesi için 112 Acil Sağlık ve Polis ekipleri, itfaiye gönderildi. Görevlendirilen ekipler, yapılan çalışmaların ardından ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığını bildirirken, çalışmalara devam ettiklerini de ekledi.

 

Günün Diğer Haberleri