Meteoroloji İstanbul İçin Alarm Verdi! İstanbul 14 Ağustos 2017 Hava Durumu, Yağış Geliyor!

Meteoroloji sıcak hava ve nemin ardından İstanbul’u serinletecek haberi verdi. İstanbul’a pazartesi gününden itibaren sağanak yağış geliyor.

GÜNCEL - 2017-08-13 13:58:18

Meteoroloji sıcak hava ve nemin ardından İstanbul’u serinletecek haberi verdi. İstanbul’a pazartesi gününden itibaren sağanak yağış geliyor. 

Meteoroloji İstanbul için son dakika açıklaması yaptı. Açıklamada, İstanbul’da Pazar günü bulutlu havanın hakim olacağı, İstanbul 14 Ağustos 2017 Hava Durumunda ise yer yer sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Meteorolojiden yapılan açıklamada, Salı günü de parçalı bulutlu bir havanın İstanbul’da hakim olacağı belirtildi. Çarşamba ve Perşembe günü İstanbul’da çok şiddetli sağanak yağış bekleniyor. 

14 AĞUSTOS 2017 HAVA DURUMU 
Meteorolojiden alınan son bilgilere göre ülkenin kuzeydoğu, zamanla kuzeybatı kesimleri ve Akdeniz çevrelerinin parçalı bulutlu, Rize çevreleri, Trabzon'un doğu, Artvin'in kıyı kesimleri ve öğle saatlerinde Doğu Toroslar mevkii ile akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Ülkenin diğer yerlerinde ise açık ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Kuzeybatı kesimlerinde hava sıcaklığında 2 ila 4 derece düşüş görülecek. Sıcaklık Türkiye genelinde ise mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edecek. 

BAZI İLLERDE HAVA SICAKLIKLARI
Meteorolojiden yapılan açıklamada, bazı illerde beklenen hava sıcaklıklarının ise şu şekilde olduğu belirtildi; 
Ankara: Az bulutlu ve açık 35
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 33
İzmir: Az bulutlu ve açık 37
Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 32
Samsun: Az bulutlu ve açık 30
Trabzon: Parçalı bulutlu, doğu kesimleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 32
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38

 

Günün Diğer Haberleri