Son Dakika! Usta Oyuncu Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti, Kuzey Vargın Kimdir?

Usta oyuncu Kuzey Vargın, 74 yaşında hayatını kaybetti. Vargın’ın bir süredir yüksek tansiyona bağlı rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ve bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

MAGAZİN - 2017-08-13 14:10:00

Usta oyuncu Kuzey Vargın, 74 yaşında hayatını kaybetti. Vargın’ın bir süredir yüksek tansiyona bağlı rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ve bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Marmaris’te rahatsızlanarak Marmaris Hastanesi'ne giden ve yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır yoğun bakımda tedavi altında bulunan usta oyuncu Kuzey Vargın, hayatını kaybetti. 74 yaşında hayatını kaybeden Vargın’ın damadı Barış Yamak "Bu sabah itibariyle vefat etti. Cenazesi Marmaris'ten İstanbul'a getirilecek. Perşembe günü Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazıyla kendisini uğurlayacağız ama henüz öğle mi ikindi mi belli değil" açıklamasını yaptı. 

YÜKSEK TANSİYON NEDENİYLE TEDAVİ GÖRÜYORDU
2014 yılında yüksek tansiyona bağlı bir rahatsızlık yaşayan Kuzey Vargın, Marmaris’te özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. uzun bir süre hastanede tedavi gören, zaman zaman bilinç kaybı da yaşayan Vargın, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmişti. Muğla'nın Marmaris ilçesinde özel bir hastanede 2015 yılında da Parkinson hastalığı şikayetiyle bir süre tedavi gören Vargın, fizik tedavi görmeye başlamış ve yürümekte zorluk çektiği öğrenilmişti. 

KUZEY VARGIN KİMDİR?
15 Haziran 1940 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kuzey Vargın, Yeşilçam ve Türk sinemasının usta isimleri arasında yer almaktadır. Birçok sinema filminde rol alan Vargın, genellikle kötü karakterlere hayat vermiştir. Vargın, son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde "Âdil Eşrefoğlu" karakterini canlandırmış ve bu karakter ile de büyük beğeni kazanmıştır. 

 

Günün Diğer Haberleri