İstanbul'da Büyük Soygun! Yol Kesip 2 Milyon Dolar Çaldılar

İstanbul Bakırköy’de soyguncular, içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin yolunu keserek araçta bulunan 2 milyon doları çaldı.

GÜNCEL - 2017-08-14 12:59:02

İstanbul Bakırköy’de soyguncular, içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin yolunu keserek araçta bulunan 2 milyon doları çaldı. 

İstanbul Bakırköy’de içerisinde 3 kişi bulunan aracın önü soyguncular tarafından kesildi. Silah zoru ile araçta bulunan 2 Milyon Doları çalan soyguncular, peşlerinden koşan bir kişiyi de ateş açarak yaraladı. 

ÖNÜNÜ KESİP ÇANTAYI ÇALDILAR
Bakırköy Florya Çatal sokakta bu sabah 08.30’da meydana gelen olayda, 3 kişi 2 milyon dolarlık liralık çantayla evden çıkıp araca bindi. Araç daha garajdan çıkar çıkmaz önü içinde 4 kişinin bulunduğu başka bir araç tarafından kesildi. Soyguncular, otomobilde bulunanlara silah doğrultarak 2 milyon dolarlık çantayı alıp kaçtı. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI
Bu sırada olayı gören güvenlik görevlisi Mehmet Gül soyguncuların arkasından koşarken, soyguncuların ateş açması sonucunda yaralandı. Yaralı güvenlik görevlisinin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri kurşunların isabet ettiği araçta inceleme başlattı. Kaçan saldırganların yakalanması için de çalışma başlatıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri