Nikaha Bir Kaç Gün Kala Evleneceği Adamın Evli Olduğunu Öğrendi, Sosyal Medyada Rezil Etti

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 30 yaşındaki Bahar A., tanışıp gönül ilişkisi kurduğu Zülküf E. ile evlenmeye karar verdi. Ancak evliliklerine kısa bir süre kala evleneceği adamın aslında başkası ile evli olduğunu öğrenen kadın, fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

GÜNCEL - 2017-08-15 22:08:52

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 30 yaşındaki Bahar A., tanışıp gönül ilişkisi kurduğu Zülküf E. ile evlenmeye karar verdi. Ancak evliliklerine kısa bir süre kala evleneceği adamın aslında başkası ile evli olduğunu öğrenen kadın, fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 30 yaşındaki Bahar A., evlenme vaadiyle kandırıldığı adamdan intikamını acı bir şekilde aldı. Kendisi gibi başka kadınlarında tuzağa düşmesini istemeyen Bahar A., sosyal medyada başından geçen her şeyi anlatarak kadınları uyardı. 

EVLİLİK KARARI ALMIŞLARDI
Bir süre önce Zülküf E. ile tanışan Bahar A., 3 ayın sonunda evlilik teklifi aldı. Sevgilisine güvenen genç kadın bu teklifi kabul etti. Çift daha sonra da Çerkezköy Belediyesi'ne giderek nikah işlemleri için gerekli evrakları verdi. Nikah hazırlıkları sürerken Zülküf E., sevgilisine jest yapmaya ve aşk mesajları atmaya devam etti. 

TELEFONDA ÖĞRENDİ
Nikaha sadece birkaç gün kala Bahar A.’ya gelen bir telefon her şeyi ortaya çıkardı. Arayan kişi Zülküf E.'nin evli olduğunu ve kendisini kandırdığını anlatınca Bahar A., bir araştırma yaptı. Gerçekten evleneceği kişinin evli olduğunu öğrenen Bahar A., nikah için verdiği kimliğin de sahte olduğunu belirledi. Bahar A. bunun üzerine Kendisini evlenme vaadiyle kandıran Zülküf E.'nin eşi ile tanıştı. Bunun üzerine Bahar A. olan biten her şeyi sosyal medya üzerinden paylaştı ve başından geçenleri anlattı. 

“BU ÇAKALIN TUZAĞINA DÜŞMEYİN”
Bahar A. paylaşımında "Ben kandırıldım. Başka kadınlar bunun gibi çakalın tuzağına düşmesin. Çakallara yem olmasın. Ben yaşadığım bu olayı kamuoyu ile paylaşıyorum. Beni erkek kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştırdı. Her akşam beni farklı sürpriz ile buluşturan Zülküf E. ailem ile tanışmak istediğini söyleyerek evimize baklava ile gelerek annem ile tanıştı. İlişkimiz boyunca kayınpederinin arabasını kendi arabam diyerek beni üç ay boyunca gezdirdi. Sosyal medya üzerinden paylaşımları büyük ilgi gören Bahar A., 'Çerkezköy şubesi Nuri Alço'nun oyunları' başlıklı paylaşımlarını uyarılarda bulunarak sürdürdü. Bahar, A., "Lütfen Paylaşın!.. Kızlarınız, kardeşleriniz, kadınlar bu şekilde kandırılmasın. Resimdeki ve videolardaki adam Çerkezköy'de evli ve evlenmeden önceki nüfus cüzdanıyla bekar olduğunu göstererek insanların duygularıyla oynayıp evlenme vaatlerinde bulunup gerekli evrakları öğrenmek için evlendirme memurluğuna kadar götürüyor. Sözde düğünümüzde slayt olacaktı bu ve daha fazla nice video resim!!! Başka insanların canını yakamaması adına paylaşım yapmanızı rica ediyorum!.." ifadelerini kullandı. 

 

Günün Diğer Haberleri