Kazım'dan Tepki Alacak Açıklamalar

Formasını giydiği Feyenoord’u Türkiye takımları ile kıyaslayarak şaşırtıcı açıklamalar yapan Colin Kazım, Türkiye’de oynadığı her takım için (Fenerbahçe, Galatasaray, Bursa) “Gördüğüm en büyük takım” demiş ancak her birinden de apar topar uzaklaştırılmıştır.

SPOR - 2014-09-18 13:15:07

De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamalarda şaşırtıcı açıklamalar da bulunan Colin Kazım tüm tepkileri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Türkiye’de futbolundan çok trafik kazaları ve gece hayatı ile gündeme gelen Kazım, formasını giydiği Feyenoord için “Hollanda’ya daha önce gelmeliydim. Buraya daha önce gelmiş olsaydım, 10 kat daha iyi bir futbolcu olurdum. Feyenoord taraftarını da tek geçerim. Her gün yeni şeyler öğreniyorum. Van Hooijdonk’dan Fenerbahçe’de antrenmanlarda özel ders alıyordum. Hiddink’le de birlikte çalıştım. Bir maçta 2 gol atınca havaya girdim, bu iş tamamdır demiştim ama Hiddink bana ’Gel bakalım, 2 gol attın ama TV’de sana maçı tekrar izlettirip 50 tane gereksiz hatanı göstereceğim’ demişti. Burası daha profesyonel.” Diye açıklamalarda bulundu. Türk asıllı oyuncu, Türkiye’de ev ve arabaya kavuşmasının uzun sürdüğünü de belirterek, ailesiyle birlikte gittikleri her yere uzun bir süre boyunca taksiyle gittiklerini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti. “Burada 1 hafta içinde hem evimi hem arabamı teslim aldım. Ailem huzurlu olunca ben de çok rahat bir şekilde futbola konsantre oluyorum.”

 

Bursa’dan da Kovulmuştu

 

Colin Kazım Fenerbahçe’ye ilk transfer olduğu zaman Sarı-Lacivertli takımı göklere çıkarmış, aynı şekilde Galatasaray’a transferi gerçekleştiğinde ve sarı-kırmızılı forma ile ilk golü attığında da formanın armasını öperek, Fenerbahçelilerden büyük tepki görmüştü. Bursa’dan kovulmasının sebebi ise bunlara benzer bir durumla karşılaşılmasıydı. Kazım Yeşil-beyazlıların formasını giyerken, sosyal medyada Galatasaray ile ilgili övgülü paylaşımlar yapmıştı.  

Günün Diğer Haberleri