Galatasaraylı Futbolculardan Melo'ya Tepki

Galatasaray’ın yerli yıldızları daha önceden iç krizi yaşamalarına sebep olan Drogba’dan sonra, şimdi de Melo’dan rahatsız.

SPOR - 2014-09-18 13:59:06

Galatasaraylı yerli futbolcuların, Drogba’nın tutumu ile ilgili şikayetleri medyada büyük yankı uyandırmıştır. “O gelmeden önce biz gruptan çıkmıştık. Fakat bütün pay kendisininmiş gibi davranıyor” sözleri futbolcuların yakın çevrelerinde hemen yayıldı. Bu olayın ardından aynı durum Melo ile de yaşandı. 

 

Soyunma Odasında Soğuk Rüzgarlar Esti

Galatasaray’ın 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybettikleri Anderlecht maçı sonrasında, teknik adam Prandelli’nin “Bu gece takım olduk” açıklamaları her ne kadar ortada sorun olmadığını ima edecek şekilde olsa da, aslında maçtan sonra soyunma odasında soğuk rüzgarlar estiği gerçeği vardı. 

 

Maç sonrası koridorlarda “Taraftarlar bize küfür ediyor, o gidip 3’lü çektirip şov yapıyor” diyen sarı-kırmızılı yerli oyuncuların soyunma odasında gergin oldukları belirtildi.

 

Geçen sezon da bu tür bazı krizler yaşayan Galatasaray, ilk kez rahatsızlığını bu kadar alelade şekilde dile getirdi. Anderlecht maçında düşük performansları, sergiledikleri oyun sebebi ile taraftarlar tarafından yuhalanan , tepki gören oyuncuların arasında ayrı tutulanlar da vardı. Bunların başında Melo yer alırken, oyuncunun popülaritesinin daha da arttığı bir kez daha görüldü. Brezilyalı yıldız 90 dakika boyunca sahada kaldı, maç ardında ise tribünlere 3’lü çektirdi. Tam da bu davranışından dolayı yerli oyuncuların tepkisine maruz kaldı. 

 

 

Melo’ya Tavır Devam Etti

Melo için; “Berabere biten, takımdaki birçok arkadaşının ıslıklandığı bir maçtan sonra bu tavrı olacak iş değil. Kendi şovunu yapıyor” diyerek isyan eden Galatasaraylı birçok futbolcunun Melo’ya karşı tavırlarını soyunma odası ardından takım otobüsünde de korudukları belirtildi. Şimdi bu duruma yönetimin nasıl bir müdahale bulunacağı merak konusu.

 

Galatasaraylı futbolcular geçen yıl da Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılarının Snejder ve Drogba’ya mal edilmesinden rahatsızlık duymuşlardı.

 

 

 

Günün Diğer Haberleri