Kızına Tecavüz Eden Genci Öldüren Babanın Cinayeti İşlediği Anların Görüntüleri Ortaya Çıktı

Adana'da geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği ve hamile bıraktığı iddiası ile bir genci öldüren babanın cinayeti işlediği anlar ortaya çıktı. Baba önce bir ganyan bayiinde at yarışı izliyor, ardından da kızına tecavüz eden kişiyi öldürüyor.

GÜNCEL - 2017-08-18 13:45:25

Adana'da geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği ve hamile bıraktığı iddiası ile bir genci öldüren babanın cinayeti işlediği anlar ortaya çıktı. Baba önce bir ganyan bayiinde  at yarışı izliyor, ardından da kızına tecavüz eden kişiyi öldürüyor. 

Adana’da 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiğini iddia ettiği kişiyi öldüren babanın cinayet öncesi ve cinayet anına dair görüntüleri kameralara yansıdı. 

"SEN KIZIMA TECAVÜZ ETTİN" DİYEREK KURŞUN YAĞDIRIYOR
Yüreğir'e bağlı Yavuzlar Mahallesi'ndeki Kışla Caddesi'nde 14 Ağustos günü meydana gelen olayda, 17 yaşındaki teknik servis elemanı M.R.Y. arıza için verilen adrese gitmek için çalıştığı iş yerine ait 01 GK 306 plakalı aracın arka kısmına bindi. Tam yola çıkmak üzereyken Emrah B., elinde silahla gelerek "Sen kızıma tecavüz ettin, senin yüzünden psikolojik tedavi görüyor" diye bağırdı ve 4 el ateş etti. Çevrede bulunanlar büyük bir şokla kaçışırken, katil zanlısı Emrah B., sakin bir şekilde elinde silahla olay yerinden ayrılmaya başlıyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise bir kadının korkudan baygınlık geçirdiği görülüyor. Daha sonra da çalışma arkadaşları yaralıyı hastaneye kaldırıyor. 

CİNAYET ÖNCESİ DE ORTAYA ÇIKTI
Katil zanlısı babanın cinayetten önce yaptıkları da ortaya çıktı. Baba, cinayeti işlemeden önce ganyan bayiinde bir süre at yarışı izliyor, ardından da genci vuruyor. Güvenlik kamerasında Öfkeli babanın cinayetten önce diğer çalışanlara da silah doğrultması da dikkat çekiyor. 

 

Günün Diğer Haberleri