Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayın! Minik Alperen'in Ölümünde İhmaller Zinciri

Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayın ile bugün ekranlara geldi. İki gün önce İzmir’in Çiğli ilçesinde servis aracında unutularak havasızlıktan hayatını kaybeden Alperen’in ölümündeki ihmaller zinciri ortaya çıktı. Alperen’in gittiği kreşteki güvenlik kamerası görüntülerine ne oldu? Anaokulu sahibi neden konuşmuyor? İşte, Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayında yaşananlar…

GÜNCEL - 2017-08-18 14:14:54

Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayın ile bugün ekranlara geldi. İki gün önce İzmir’in Çiğli ilçesinde servis aracında unutularak havasızlıktan hayatını kaybeden Alperen’in ölümündeki ihmaller zinciri ortaya çıktı. Alperen’in gittiği kreşteki güvenlik kamerası görüntülerine ne oldu? Anaokulu sahibi neden konuşmuyor?  İşte, Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayında yaşananlar…

Kaybolan Çiçekler, hafta içi her gün 10.30 – 13.30 saatleri arasında Fox TV’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Bugün canlı yayında İzmir Çiğli’de Anaokuluna gittiği serviste unutulan ve havasızlıktan hayatını kaybeden Alperen’in ölümündeki ihmaller zinciri konuşuldu. Anaokulu öğretmenleri, Alperen’in yokluğunu neden saatlerce fark etmedi? Alperen’in gittiği Anaokuluda daha önce de bir çocuğun serviste unutulduğu iddiaları doğru mu?

ANAOKULUNUN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNE NE OLDU?
Kaybolan Çiçekler 18 Ağustos 2017 Canlı Yayında bugün Alperen’in acılı annesi konuştu. Anne, kendi canlarının yandığını başka canların yanmaması için acılı hali ile açıklama yaptığını söyledi. Acılı baba ise, “unuttuğunuz bir cep telefonu değil, bir anahtarlık değil, onlar olsa unutmazdınız” diyerek ihmaller zincirine tepki gösterdi. Diğer yandan öğretmenler öğrencilerle birlikte doğum günü kutlarken, Alperen belki de yardım çığlıkları atıyordu. 

ÖLÜM ŞEKLİNİ ÖRT BAS ETMEYE ÇALIŞTILAR İDDİASI
Alperen’in ölümü hakkında kreş yetkililerinin ölüm şeklini örtbas etmeye çalıştı iddiaları da gündeme geldi. Başka bir iddia ise kreş yetkililerinin Alperen’in götürüldüğü özel hastaneye rüşvet teklif ederek, geldiğinde yaşıyordu raporu vermelerini istedikleri yönünde oldu. Anaokulu öğretmenleri de kreş sahibi ve yetkililerinin kendilerini konuşmamaları yönünde tehdit ettiklerini iddia etti. 

 

Günün Diğer Haberleri