Cani Tıp Öğrencisi Ödev İçin Seri Katil Oldu, İnsanları Öldürdü

Tıp öğrencisi genç kadının ödev için seçtiği yöntem akıllara durgunluk verdi. Araştırma ödevi için seri katil olan ve insanları öldüren tıp öğrencisi kan dondurdu.

DÜNYA - 2017-08-19 18:47:02

Tıp öğrencisi genç kadının ödev için seçtiği yöntem akıllara durgunluk verdi. Araştırma ödevi için seri katil olan ve insanları öldüren tıp öğrencisi kan dondurdu. 

Rusya’da yaşanan korkunç olayda, 24 yaşındaki tıp öğrencisi ödev için vahşi bir cinayet işledi. Tatyana isimli öğrenci, yaşlı iki komşusunu ölüm anını izlemek için balta ile katletti, ardından da yine gözlemlemek için cesetleri çürümeye bıraktı. 

SOĞUKKANLILIKLA ANLATTI
Olaydan sonra kızı gözaltına alan Rus polisi, cinayetleri itiraf ettiğini ve soğukkanlılıkla anlattığını açıkladı. Tatyana isimli öğrenci, önce 85 yaşındaki komşuları Olga Stepushenko isimli komşusunu öldürdüğünü belirterek, kan donduran ifadesinde, "Baltayı aldım ve kafasına defalarca vurdum. Yere düştüğünde yanına oturdum ve ölene kadar bekledim. İnanılmaz anlar yaşadım." dedi. İlk cinayetten 4 gün sonra bu defa Olga'nın komşusu 87 yaşındaki Zoya Karpova'yı öldüren top öğrencisi, bu defa cinayette ateşli silah kullandı ve yaşlı kadına 8 el ateş etti. Daha sonra cesetleri çürümeye bırakan genç kadın, iki hafta boyunca daireye giderek çeşitli notlar aldı. 

İFADESİNDE HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
Tatyana ifadesinde, "Ölümün aşamaları hakkında daha detaylı bilgim olsun istedim. Kurtların Zoya'nın vücudunu nasıl çürüteceğini görmek istedim" derken, gözlemlerini yüksek düzey bir tıp kurumunda hazırladığı doktora tezine dahil ettiği de öğrenildi. Katil tıp öğrencisinin cerrah olmaya çok yakın olduğu ve analizlerini bitirmeden önce yakalandığı açıklandı. Olaydan sonra açıklama yapan polislerden biri ise "Benzer iki cinayet olduğunda bir manyakla karşı karşıya olduğumuzu anlamıştık" derken, Tatyana’nın evinde yapılan aramada kurbanlarının kanının hala üzerinde olduğu balta da bulundu. 

 

 

Günün Diğer Haberleri