Tarkan: "Kız Arkadaşım Ünlü Değil"

Yeni sevgilisi ile geçen akşam objektiflere yakalanan Tarkan, kız arkadaşı ile ilgili açıklamada bulundu. Kız arkadaşının ünlü ve bu sektörden olmadığını belirten Megastar, zamanı geldiğinde kız arkadaşının adını açıklayacağını da bildirdi.

MAGAZİN - 2014-09-18 15:23:46

 Geçen akşam yeni sevgilisi ile Bebek’te Porsche otomobilin içinde görüntülenen Megastar Tarkan, magazin muhabirlerini görünce ne yapacağını şaşırmıştı.

 

Flaşların patlaması ile panik yaşayan Tarkan, ters yöne girerek, karşıdan gelen araç nedeni ile sokokta sıkışıp kalmıştı. Sokakta geri geri giderek gitmeye çalışan ancak sokak karanlık olduğu için park halindeki bir aracı görmeyerek, araca çarpan Tarkan, zorlukla sokaktan çıkmayı başarmıştı. Maddi hasar verdiği otomobilin sahibi ile görüşerek, hasarların daha sonra sevgilisi ile birlikte kayıplara karıştı. Gelen haberlere göre ise Tarkan, yüzünü gizlediği kız arkadaşını arkadaşlarıyla tanıştırdı.

 

Bu olay üzerine kız arkadaşı ile ilgili sorulan sorulara “Kız arkadaşım ünlü değil, bu sektörden uzak. Zamanı gelince adını açıklarım” diyerek yanıt verdi.

Günün Diğer Haberleri