Galatasaray Başkanlığı İçin İlk Aday 'Muharrem Yılmaz'

Galatasaray Klubü Başkanı Ünal Aysal’ın istifa etme olasılığını yüksek gören Galatasaray’ın duayenleri Başkanlık için TÜSİAD eski başkanı Muharrem Yılmaz’a teklif gönderdi.

SPOR - 2014-09-18 16:45:50

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Çarşamba günü ‘istifa sinyali’ nin yönetim kurulu içinde yaşadığı sorunlar, yönetim kurulunun her geçen gün daha da parçalanması, arazi satışı için gelen karşı çıkmaların etkili olduğu Sporx haberine göre belirtildi.

 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Aysal’ın istifa için en etkili konunun ise, istediği yetkileri genel kuruldan alamaması olduğu belirtildi.

 

İLK BAŞKAN ADAYI ‘MUHARREM YILMAZ’

Başkan Aysal’ın net bir açıklama yapmamasına rağmen, yakın çevresinden gelen istifa haberlerine göre yeni başkanlık için arayışa giren kulüp, ilk olarak Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı olan ve bir dönem de TÜSİAD’ a başkanlık yapmış olan Galatasaray Lisesi mezunu Muharrem Yılmaz ile görüştü. Yılmaz’ın bu teklifi, arada camiada ağırlığı olan İnan Kıraç’a rağmen kabul etmediği öğrenildi.

 

Galatasaray Başkanlık teklifini rededen Yılmaz, bu teklifi geri çevirmesindeki sebebin, Galatasaray’ın içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan, kulübü çıkaramayacak kadar güce ve tecrübeye sahip olmadığı, ayrıca iş dünyasındaki herkesle de arasının iyi olması olduğu söyleniyor.

Günün Diğer Haberleri