Kılıçdaroğlu'nun Atletli Fotoğrafına Erdoğan Yorumu: “Vatandaşıma Hakarettir”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı atletli fotoğrafa Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk yorum geldi. Erdoğan, "Atletle yemek yiyor, bu benim vatandaşıma hakarettir." ifadelerini kullandı.

GÜNCEL - 2017-08-22 15:31:57

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı atletli fotoğrafa Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk yorum geldi. Erdoğan, "Atletle yemek yiyor, bu benim vatandaşıma hakarettir." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafı vardı. Erdoğan bu fotoğraf hakkında, "Atletle yemek yiyor, bu benim vatandaşıma hakarettir." eleştirisini yaptı. 

"HER BABAYİĞİT SANDIKTAN BAŞARI İLE ÇIKAMAZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Bu buluşmamızı ülkemizdeki tüm muhtarlarımızla kucaklaşıncaya kadar devam ettireceğiz. Muhtarlarımızın hem mahallelerindeki hem de kurumlar nezdindeki itibarlarının zaten olması gereken seviyeye çıktığı haberlerini alıyorum. Sandıktan başarı ile çıkmak her babayiğidin harcı değildir. Seçimle göreve gelenlerden bazıları ile anlaşamıyor olabiliriz. Milletimize bunu anlatıp izah ederiz. Yeni yapılmakta olan binamızda aynı anda 2 bin kişiye hitap etme, ikramımızı yapma imkanımız olacak. Çok daha seri bir şekilde bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. Türkiye'nin son 16 yılı hiçbirimiz için kolay geçmedi. İlk sınavımızı 2002 yılında, partimin iktidar olduğu, şahsımın yer alamadığı garip durumda verdik.”

“VATANDAŞIMA HAKARETTİR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçsaroğlu’na da geniş yer verdi. Erdoğan özellikle Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafını eleştirerek, “Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, arada sırada karavanda oturuyor, atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, "vatandaş filanca". Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi "gel, benim fotoğrafımı çek". Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?” dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri