Çarpık İlişki Dehşeti 10 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Anne, Oğlunun Eşcinsel İlişkisini Öğrendiği İçin Öldürülmüş

Eskişehir'de yaşayan Gülsüm Ç. 10 yıl önce ortadan kayboldu. 10 yıldan beri haber alınamayan kadının, evde oğlu ile eşcinsel ilişkisine şahit olduğu oğlunun arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı.

GÜNCEL - 2017-08-26 17:05:14

Eskişehir'de yaşayan Gülsüm Ç. 10 yıl önce ortadan kayboldu. 10 yıldan beri haber alınamayan kadının, evde oğlu ile eşcinsel ilişkisine şahit olduğu oğlunun arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı. 

Eskişehir'de yaşındayken 10 yıl önce ortadan kaybolan Gülsüm Ç.'nin vahşi bir  cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. O dönem 61 yaşındaki oğlu İ.Ç. ile çarpık ilişkisine şahit olduğu oğlunun arkadaşı 36 yaşındaki İ.B. tarafından öldürülen yaşlı kadının cesedinin toprağa gömüldüğü belirlendi. Olayla ilgili olarak İ.B. ile İ.Ç. gözaltına alındı. 

OĞLU 10 YIL SONRA POLİSE GİTTİ
10 yıldır kayıp olan annesi Gülsüm Ç.'nin oğlu İ.Ç. geçen 30 Mayıs'ta polise giderek annesinin arkadaşı İ.B. tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia etti. İ.B, iddialar üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen İ.B. iddiaları reddetti. Ceset ve herhangi bir delil bulunamaması üzerine İ.B. serbest bırakıldı. 

OĞLU VE ARKADAŞININ EŞCİNSEL İLİŞKİLERİNE ŞAHİT OLMUŞ
Olayın peşini bırakmayan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda İ.B. ile İ.Ç.'yi yeniden gözaltına aldı. Sorgulanan şüphelilerden İ.Ç., evde annesinin kendisini arkadaşı İ.B. ile eşcinsel ilişki sırasında gördüğünü ve İ.B.’nin bunun üzerine annesini boğarak öldürdüğünü söyledi. İ.B. itirafında Seyitgazi İlçesi yakınlarındaki Taşlık mevkiine annesinin cesedini götürdüklerini ve burada dranaj kanalı içine atıp üzerini toprakla kapattıklarını da söylediği öğrenildi. 

GÖSTERDİKLERİ YERDE İNSAN İSKELETİ BULUNDU
Alınan ifadeler doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri belirtilen yerde yaptıkları kazı sonucunda 10 yıldır kayıp olan Gülsüm Ç.'ye ait olduğu düşünülen insan iskeletine ulaştı. İskeletin yanında kırmızı renkte bez elbise parçaları da bulundu. Bulunduğu yerden çıkarılan insan iskeleti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Buradan Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek olan iskeletin yapılan incelemeler sonunda Gülsüm Ç.’ye ait olup olmadığı belirlenecek. 

Günün Diğer Haberleri