Yaşanan İğrenç Olayda İfadeler Verildi

Antalya’da yaşayan 46 yaşındaki E.E’nin kızına tecavüz ettiği ve tecavüz sonrası olan 3 bebeği de öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınması ardından, verdiği ifadeler duyanları dehşete düşürdü.

GÜNCEL - 2014-09-18 19:30:15

46 yaşındaki E.E verdiği ifadede 20 yaşındaki H.E’ye 14 yaşından beri tecavüz ettiğini, kızın 6 yılda 3 kez doğum yaptığını inkar etmedi. 5 aylık ölü doğan bir bebeği ise evlerinin bahçesine gömdüklerini de soğukkanlılıkla anlatan E.E, biri kız diğeri erkek doğan iki diğer bebeği de sokğa bırakarak kaçtıklarını ifadelerine ekledi. Ancak bu bebekleri nereye bıraktıkları hakkında bilgi vermedi.

‘KORKTUĞUMUZ İÇİN SAKLADIK’

E.E dışında ifadeleri alınan 44 yaşındaki anne C.E, 20 yaşındaki H.E de Antalya Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne tecavüzü doğrulayan açıklamalar da bulundular. Annenin "Her gün akşam içip bize şiddet uyguluyordu. Biz evdeyken de kızımla ilişkiye giriyordu. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Çünkü bizi tehdit ediyordu" dediği öğrenildi. Aynı şekilde yıllardır öz babasının tecavüzüne uğrayan 20 yaşındaki H.E’nin de korktuğu için kimseye bir şey anlatamadığı öğrenildi.

‘KASTEN ADAM ÖLDÜRME’

Antalya Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde ifadeleri alınan ve tamamlanan baba E.E ‘çocuğun cinsel istismarı ve kasten adam öldürme', anne C.E ile 20 yaşındaki H.E ise, ‘kasten adam öldürmeye yardım ve suçu gizleme' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Evde yaşayan 10 ve 13 yaşlarındaki diğer iki çocuk da pedagog eşliğinde ifadeler verdiler. 13 yaşındaki A., babasının kendisine de taciz de bulunduğunu söyledi. Ancak doktor kontrolleri yapıldıktan sonra A.E’nin herhangi bir taciz ya da tecavüze uğradığı bulgusuna rastlanılmadı. İki çocuk da daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda teslim edildi.

 

‘BAHÇEYE GÖMÜLEN BEBEK BULUNAMADI

 

Komşularının ihbarı üzerine ortaya çıkan bu korkunç olay, Kepez ilçesi Habibler Mahallesi’nde gerçekleşti. Öz kızına tecavüz ettiği öğrenilen E.E’nin, kızından olan bebekleri de bahçeye gömdüğü iddia edildi. Alınan ihbar üzerine ailenin yaşadığı gecekonduya baskın yapan polis, bahçede ciddi bir araştırma yaptı. İnşaatlarca boyacılık yaparak geçimini sağlayan baba, eşi C.E ve tecavüze uğradığı iddia edilen H.E gözaltına alınıp, ifade vermeleri üzerine, olayı doğruladı. Ardından polis bahçeye gömülen bebeğin cesedini bulmak için daha köklü bir araştırma yaptı. Ancak yaklaşık 5 saat süren kazı çalışmasında bir delil bulunamadı.

Günün Diğer Haberleri