IŞİD Dünyaca Ünlü Uygunsuz Film Yıldızını Ölümle Tehdit Etti!

Lübnan asıllı ABD vatandaşı Mia Khalifa adlı ünlü uygunsuz film yıldızı terör örgütü IŞİD’den ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Başından geçenleri sosyal medya hesabından paylaşan Khalifa, "Sosyal medyada benim kafamı keseceklerini söyleyerek tehdit ettiler" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde sektörün aranan isimleri arasında yer alan Khalifa, IŞİD’in tehdidinin ardından sektörü bırakma kararı aldı.

DÜNYA - 2017-11-11 22:43:06

Lübnan asıllı ABD vatandaşı Mia Khalifa adlı ünlü Cinsel İçerikli Video yıldızı terör örgütü IŞİD’den ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Başından geçenleri sosyal medya hesabından paylaşan Khalifa, "Sosyal medyada benim kafamı keseceklerini söyleyerek tehdit ettiler" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde sektörün aranan isimleri arasında yer alan Khalifa, IŞİD’in tehdidinin ardından sektörü bırakma kararı aldı. 

Lübnan asıllı bir ABD’li olan Cinsel İçerikli Video yıldızı Mia, The Sun gazetesine açıklamalarda bulundu. Mia Khalifa son dönemlerde pornhub isimli uygunsuz içerikli video sitesinde en çok aranan isim olmuştu. Genç kadın, sosyal medya üzerinden IŞİD tarafından ciddi tehditler aldığını dile getirdi. 

“KAFAM KESİLMİŞ FOTOĞRAFLARIMI YAPTILAR”
The Sun gazetesine konuşan Mia,  “Benim fotoğrafımla oynayarak kafamı kestikleri bir fotoğraf yaptılar ve benim de sonumun o fotoğraftaki gibi olacağını söylediler. Bu beni çok korkuttu ama zayıflığımı göstermek istemedim” ifadelerini kullandı. Khalifa, IŞİD’in kendisini sindirmeye çalıştığını belirterek, “Beni korkutmak istiyorlardı. Şimdi sosyal medyadaki paylaşımlar yüzünden tepki çekiyorum ama ne olacak ki? Beni IŞİD bile tehdit etti ama onlara karşı bile direndim” dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri