Reklam Tabelası Dikmeye Çalışırken, Ormanı Yaktılar

Aydın-Muğla karayolunda skandal olay. Karayoluna reklam tabelası dikmeye çalışan kişilerin hiçbir tedbir almaması sonucunda orman yangını çıktı.

GÜNCEL - 2017-08-27 17:24:35

Aydın-Muğla karayolunda skandal olay. Karayoluna reklam tabelası dikmeye çalışan kişilerin hiçbir tedbir almaması sonucunda orman yangını çıktı. 

Dikkatsizlik bir kez daha ciğerlerimizi yaktı. Aydın-Muğla karayolunda hiçbir önlem almadan reklam tabelası diken kişiler nedeniyle orman yangını çıktı. Yangının kaynak yaparken başladığı iddia edilirken, tedbirsizlik yüzünden onlarca hektarlık ormanlık alan küle döndü.

KAYNAKTAN SIÇRAYAN KIVILCMLAR KURU OTLARI TUTUŞTURDU
Aydın-Muğla karayolu Gökbel Tüneli yakınlarında bugün saat 11.00 sularında meydana gelen olayda, karayolu kenarına özel bir firmanın tanıtımı için tabela dikmeye çalışan ekip kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcımlar kuru otların tutuşmasına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın ormanlık alana sıçrarken, makilik ve fıstık çamı ile kaplı onlarca dönüm ormanlık alan alev alev yandı. 

ORTADAN KAYBOLDULAR 
Aydın ve Muğla'da konuşlu olan Orman Yangını Söndürme ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürme çalışmalarını başlattı. Olay hakkında güvenlik güçleri tarafından da soruşturma başlatılırken, yangını çıkardıkları öne sürülen reklam tabelası dikme ekibinin ortadan kaybolduğu öğrenildi. Ekipler şimdi yangını çıkarıp ortadan kaybolan kişileri arıyor. 

 

Günün Diğer Haberleri