Skandal! CHP'liler Çanakkale Şehitliği'nde İçki İçti, Savunmaları Pes Dedirtti!

Adalet Kurultayı sırasında CHP’lilerin Çanakkale şehitliğinde alkol alıp alem yapmasına CHP sözcüsü Bülent Tezcan’dan savunma geldi. Tezcan’ın "Görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya çamur atıyorlar" diyerek partilileri savunması pes dedirtti.

GÜNCEL - 2017-08-27 18:44:42

Adalet Kurultayı sırasında CHP’lilerin Çanakkale şehitliğinde alkol alıp alem yapmasına CHP sözcüsü Bülent Tezcan’dan savunma geldi. Tezcan’ın "Görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya çamur atıyorlar" diyerek partilileri savunması pes dedirtti. 

Çanakkale’de CHP tarafından düzenlenen 'Adalet Kurultayı'nda çekildiği öne sürülen içki ve alem fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Ak Parti kanadından gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Bülent Tezcan, görüntü ve fotoğrafları yalanlarken, "Görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya çamur atıyorlar" ifadelerini kullandı. 

ADALET KURULTAYI BOYUNCA İÇKİ İÇİLMESİ YASAKLANMIŞTI
CHP tarafından düzenlenen 'Adalet Kurultayı' Çanakkale'nin Eceabat ilçesine bağlı Kocadere köyü yakınlarındaki Kocadere Kamp Alanı'nda yapılıyor. Daha önce yapılan açıklamada, 'Adalet Kurultayı'nda içki içilmesinin yasak olduğu belirtilmişti. Ancak, 8 bin kişinin yer aldığı kamp alanında dün gece çekildiği iddia edilen içki ve alem fotoğraflarının sosyal medyada hızla yayılması Ak Parti kanadından büyük tepki çekti. 

“AYIPTIR, YAZIKTIR”
Görüntüler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kimin ne içtiğinde değiliz ama hiç olmazsa mekanın hatırası için Şehitlik'te yapmasaydınız. Ayıptır, yazıktır. Düğün görmemişler oynayalar, ölü görmemişler ağlayalar. CHP Çanakkale'de 250 bin şehidimizin mekanında tüm hızıyla "Adalet" arıyor. Milletin değerlerine bu kadar sırt çeviren bir muhalefet olabilir mi? Aklınızı başınıza alın, kendinize çekidüzen verin. Bu hal, hal değil" sözleri ile CHP’lilerin şehitlikte içki içmesine sert tepki gösterdi. 

FOTOĞRAFLARI YALANLADI
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın sözlerine CHP sözcüsü Bülent Tezcan yanıt vererek, "AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından gerçek olup olmadığı belli olmayan ve burada asla müsaade etmeyeceğiz bazı görüntüleri paylaşarak bu büyük toplantıya, bu güzel toplantıya çamur atma içerisinde. Böyle bir yerde böyle bir girişime müsaade etmemiz, es geçmemiz, görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Sabaha kadar birçok güvenlik görevlisi alanı tarıyor, sabah çöpler dahi taranıyor. Şehitlerimize yakışmayacak tutum içine girilmemesi konusunda sonuna kadar hassasiyet içindeyiz" ifadelerini kullandı. 

 

Günün Diğer Haberleri