Son Dakika! Beşiktaş'ta Lüks Otelde Vahşet! Ünlü Sunucu Vatan Şaşmaz Sevgilisi Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir lüks otelde vahşet yaşandı. Otelde iki ceset bulunurken, cesetlerin birinin kadın, birinin erkek olduğu öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-08-27 21:34:15

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir lüks otelde vahşet yaşandı. Otelde iki ceset bulunurken, cesetlerin birinin kadın, birinin erkek olduğu öğrenildi. 

İstanbul’dan gelen son dakika haberi şoke etti. Beşiktaş’ta lüks bir otelde bir kadın ve erkeğe ait iki ceset bulundu. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekiplerinin cesetler üzerinde incelemeleri sürüyor. 

VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ
Beşiktaş’taki olaydan şok detaylar gelmeye devam ediyor. Ateşli silahla öldürüldüğü belirlenen iki kişiden birinin ünlü sunucu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi. 

SEVGİLİSİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Ünlü sunucuyu sevgilisi Filiz Akel'in 4 el ateş ederek sırtından vurduğu, ardından da intihar ettiği iddia ediliyor.  Alınan ilk bilgilere göre sevgilisi Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’a 4 el ateş ederek sırtından vurdu ve ardından da intihar etti. Şaşmaz ve Aker’in odaya 3 dakika ara ile girdikleri, olayın da ondan sonra yaşandığı öğrenildi. Şaşmaz’ı sırtından vuran Filiz Aker’in daha sonra başına ateş ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede Vatan Şaşmaz’ın kaçmaya çalışırken 4 kurşunun sırtına isabet ettiği değerlendiriliyor. 

 

Günün Diğer Haberleri