Vatan’a Son Veda! Cinayete Kurban Giden Vatan Şaşmaz Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi!

Beşiktaş'ta bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, bugün sevenlerin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Şaşmaz’ın eşi ve annesi cenazede güçlükle ayakta durdu.

GÜNCEL - 2017-08-29 15:15:38

Beşiktaş'ta bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, bugün sevenlerin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Şaşmaz’ın eşi ve annesi cenazede güçlükle ayakta durdu. 

Geçtiğimiz Pazar gecesi Beşiktaş’ta lüks bir otelin odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz, bugün toprağa verildi. 

ANNESİ AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'taki Conrad Otel'de 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesini yakınları Karacaahmet Gasilhanesi'nden alarak cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne getirdi. Burada öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile Çengelköy Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam, oğlunun öldürüldüğünü yaklaşık 12 saat sonra öğrenmişti. Acılı anne cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. 

MELİKE ÖCALAN: VATAN’IN BEBEĞİ ERKEK OLACAKTI
Vatan Şaşmaz'ın yakın arkadaşı ve bir dönem birlikte program sunduğu Melike Öcalan’da cenazeye katılan isimler arasında yer aldı. Yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz hakkında açıklama yapan Öcalan, "Çok çalışkan, ailesine bağlıydı. Eşini çok sevdiğini biliyorum. Son dönemlerde yaptığımız konuşmalara göre bebek istediğini biliyorum. Doğru ve iyi bir evliliği vardı. Bebeğinin cinsiyeti erkekti. Bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Bir otel odasında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu insan tanınmış biri. Eşini, ailesini ve doğacak bebeğini korumak için tabii ki ortada bir yerde görüşemez. Mutlaka iyi niyetiyle, korumak için gitmiştir. Tüm Türkiye'nin başısağolsun" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER CENAZE TÖRENİNDE
Melike Öcalan’ın yanı sıra Başta Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı olmak üzere Çocuklar Duymasın dizisinin ekibi, Mustafa Ceceli, İzzet Yıldızhan, Tuba Özay, Metin Uca, Saruhan Ünal gibi bir çok ünlü isim de cenaze törenine katıldı. Ünlüler de yaşadıkları şoku ve duydukları üzüntüyü dile getirdi. 

İŞTE CENAZE TÖRENİNDEN KARELER

Günün Diğer Haberleri