Konya'da Dehşet! Facebook'tan Koca Buldu Dediği Eşini ve Kızını Kurşun Yağmuruna Tuttu

Konya'da koca dehşeti. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Niyazi Yetişir, kendisini 6 ay önce terk eden ve boşanma davası açan eşi Sevda Yetişir ile kızını kurşun yağmuruna tuttu. Sevda Yetişir hayatını kaybetti, kızı ise komada yaşam savaşı veriyor.

GÜNCEL - 2017-08-31 18:25:28

Konya'da koca dehşeti. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Niyazi Yetişir, kendisini 6 ay önce terk eden ve boşanma davası açan eşi Sevda Yetişir ile kızını kurşun yağmuruna tuttu. Sevda Yetişir hayatını kaybetti, kızı ise komada yaşam savaşı veriyor. 

Konya'da bir fabrikada temizlik işçisi olarak çalışan 42 yaşındaki Niyazi Yetişir, 3 çocuğunun annesi eşi 37 yaşındaki Sevda Yetişir'i ve 17 yaşındaki kızı Rabia Yetişir'i silahla vurdu. Olayda Sevda Yetişir hayatını kaybederken, kızı ise ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Necati Yetişir olaydan sonra gözaltına alınırken, eşinin facebooktan tanıştığı kişiyle kendisini aldattığını iddia etti. 

KURŞUN YAĞDIRDI
Konya’nın merkez Karatay İlçesi Hacı Veyiszade Mahallesi Şeyh Ulema Yahşi Caddesi'nde bugün saat 14.00 sularında yaşanan olayda, iddiaya göre 6 ay önce evi terk edip Adana'ya giden ve boşanma davası açan eşi Sevda Yetişir'in Konya’ya bayram için geldiğini öğrenen Niyazi Yetişir, sabah saatlerinde eşini takip etti. Kızı ve eşinin daha önce çalıştığı kuaför dükkanına yaklaştığını anlayan Niyazi Yetişir, tabanca ile eşi ve kızına ateş etti. Sevda Yetişir, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı. 

KIZINA DA ATEŞ ETTİ
Daha sonra kızına yönelen Niyazi Yetişir Rabia Yetişir'in daha önce çalıştığı kuaföre girip 3 el kızına ateş etti. Katil zanlısı Niyazi Yetişir olay yerinden hızla kaçarken, Sevda Yetişir ve Rabia Yetişir çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Sevda Yetişir yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Rabia Yetişir'in Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

“FACEBOOK’TAN KOCA BULDU, BENİ ALDATTI”
Olaydan sonra kaçan koca, Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yolda yürürken yakalandı. Yetişir gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü emniyette verdiği ifadede "Facebook'tan Adanalı biriyle tanışıp beni aldatmaya başladı. Bir gün çocuklarını bırakıp o tanıştığı adama kaçtı. Geçtiğimiz Nisan ayında boşanma davası açtı. 6 yaşındaki çocuğumuzu çocuk yuvasına vermeye çalıştı. Bayram için Konya'ya geldiğini öğrendim. Sabah takip etmeye başladım, sonra da öldürdüm." dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri