Magandalıkta Son Nokta! Kendilerini Yavaş Gitmeleri Konusunda Uyaran Yayalara Ateş Açtılar

Adıyaman’da 2 kişi kendilerini kamyonette hız yaptıkları için uyaran yayalara ateş açtı. Magandalar daha sonra kaçarak kayıplara karıştı.

GÜNCEL - 2017-09-01 23:11:21

Adıyaman’da 2 kişi kendilerini kamyonette hız yaptıkları için uyaran yayalara ateş açtı. Magandalar daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. 

Adıyaman'da, 2 kişi vatandaşlar tarafından kamyonetle aşırı hız yaptıkları için uyarıldı. Uyarılara sinirlenen magandalar, kendilerini yavaş gitmeleri konusunda uyaran yayalara silahla ateş açıp kaçtı. Sokak ortasında terör estiren magandaları polis yakaladı. 

UYARDILAR DİYE TERÖR ESTİRDİLER
Yunus Emre Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, yayalar yanlarında hızla geçen 02 FL 922 plakalı kamyonettekileri bağırarak yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Yayaların uyarısına sinirlenen sürücü Ramazan B. ve yanındaki Sedat A. önce tartıştı, ardından da yanlarındaki tabancayla ateş açıp kaçtı.

FİRARİ ÇIKTI
Yaşanan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan GBT sorgulamasında şüphelilerden Sedat A.'nın hırsızlık suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve sahte kimlik taşıdığı tespit edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürüldü. 

Günün Diğer Haberleri