Viagra Kullanan Yaşlı Adamdan Taciz

Adana'da, cinsel güç arttırıcı hap kullanan 71 yaşındaki yaşlı adam, işine giden 22 yaşındaki yaşlı kızı taciz etti. Yaşlı adam "Eşimle birlikte olmak için hap kullanıyorum. Bugün de kullanmıştım. Taciz etmedim, elim değdi" diyerek kendini savundu.

GÜNCEL - 2014-09-19 12:01:10

Adana Seyhan'ın Reşatbey Mahallesi'nde yaşanan olayda iddialara göre, müşteri temsilcisi olarak özel bir şirktette çalışan 22 yaşındaki Hasibe A., sabah saatlerinde işe giderken D-400 karayolu üzerinde dolmuştan indi. Kaldırımdan yürüyerek yoluna devam eden Hasibe A.'nın arkasından gelen 71 yaşındaki yaşlı adam Muğdat Ç. genç kızı arkasından eliyle taciz etti.

 

Yaşadığı taciz sonrasında kısa süre şok yaşayan kız, yaşlı adama "Neden böyle bir şey yapıyorsun pislik?" diye bağırmaya başladı. Bu sırada motosikletiyle geçen güvenlik görevlisini de durduran kız, yaşlı adamın kaçmasına bu sayede engel olmuş oldu. Yaşanan durum hemen polise bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen polis yaşlı adamı göz altına aldı. Zanlının verdiği ifadede "Genç kızın arkasından geçerken elim kazara kalçası ve baldırının birleştiği yere değdi, özür diliyorum" açıklamaları yer aldı.

 

Üstü aranan yaşlı adamın üst cebinden cinsel gücü arttırıcı hap çıktı. Bununla ilgili sorulan sorulara ise zanlı, "Eşimle birlikte olmak için hap kullanıyorum, bugün de almıştım " diye cevap verdi.

 

'SENİN ANAN, BACIN, KIZIN YOK MU?'

Genç kızın ifadesi ise, "Kaldırımdan yürürken arkamdan birisi benim kalçama elledi. Döndüğümde yaşlı bir adam olduğunu gördüm. 'Senin anan, bacın, kızın yok mu?' diye bağırdım. O da bana bir şeyler söyledi ancak anlamadım. Bu adamdan şikayetçiyim" şeklindeydi.

 

'ELİM DEĞDİ'

Genç kız tarafından yapılan şikayetin üzerine yaşlı adam adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarının "Neden genç kızı taciz ettiniz?" sorusuna yaşlı dam; "Taciz etmedim, elim değdi" şeklinde yanıt verdi.

 

Adliyeye sevk edilen zanlı, Denetim Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yaşlı adam her gün bağlı bulunduğu polis merkezine giderek imza verecek.

Günün Diğer Haberleri