Travesti ile İlişki İçin Evine Giden Adam Öldü, Polis Haberi Ailesine Nasıl Vereceğini Bilemedi

Antalya’da 39 yaşındaki Ayhan A., bir travesti ile para karşılığında ilişki için anlaşarak evine gitti. Burada fenalaşan adam hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2017-09-05 16:59:02

Antalya’da 39 yaşındaki Ayhan A., bir travesti ile para karşılığında ilişki için anlaşarak evine gitti. Burada fenalaşan adam hayatını kaybetti. 

Antalya’da 39 yaşındaki Ayhan A., ilişkiye girmek için gittiği travestinin evinde fenalaştı. Ayhan A.’nın hayatını kaybetmesinin ardından eve gelen polis ekipleri çalan telefonu açarak arayan babasına acı haberi veremedi. 

ALKOL VE UYUŞTURUCU HAP ALDI
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, Deniz Mahallesi, 122 Sokak'taki 4 katlı apartmanın giriş katında bugün saat 10.00’da meydana gelen olayda, bir su dağıtım firmasında işçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Ayhan A. para karşılığında anlaşarak ilişkiye girmek için 'Yıldız' takma adını kullanan travesti A.K.’nın evine gitti. İddiaya göre Ayhan A. ve A.K., evde birlikte alkol ve uyuşturucu kullandı. Daha sonra birlikte olan Ayhan A. ve A.K. uyudu. A.K. sabah 10.00 sularında uyanarak Ayhan A.’yı da uyandırmaya çalıştı. Fakat adamın bir türlü uyanmaması üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen 112 sağlık ekipleri Ayhan A.’nın öldüğünü belirledi. Daha sonra eve gelen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. 

POLİS TELEFONDA HABERİ VEREMEDİ
Bu sırada Ayhan A.’nın telefonu çaldı. Komiser, telefonu açtı ancak acı haberi babasına telefonda veremedi. Babaya 'Antalya merkeze gelebilir misiniz' Hastaneye gelin bir görüşelim. Birazcık durumu kötü gelmeniz gerekiyor, Biraz rahatsız. Kendisi şu an konuşacak durumda değil. Ortağı ile görüşeyim. Eşi de bizi bir arasın" denilerek hastaneye çağrıldı. Olay kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçerken, Travesti A.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

 

Günün Diğer Haberleri