Taksim'de Tincerci Dehşeti! Suriyeli Babayı Kızının Gözleri Önünde Bıçakladılar

Taksim Gezi Parkı'nda tinerci dehşeti. Bir grup tinerci, kendilerine para vermeyen Suriyeli Muhammed Ahmed'i kızıyla parkta dolaştığı sırada kızının gözleri önünde bıçakladı.

GÜNCEL - 2017-09-05 19:05:02

Taksim Gezi Parkı'nda tinerci dehşeti. Bir grup tinerci, kendilerine para vermeyen Suriyeli Muhammed Ahmed'i kızıyla parkta dolaştığı sırada kızının gözleri önünde bıçakladı. 

Taksim Gezi Parkı’nda kızı ile birlikte dolaşan Suriyeli Muhammed Ahmed isimli adam, parkı mesken tutan tinerciler tarafından, kendilerine para vermediği için güpegündüz bıçaklandı. Suriyeli baba, karın boşluğuna aldığı bıçak darbesinin ardından elli metre ilerideki Recep Paşa Caddesinde yere yığıldı.

BABASININ YANINDAN BİR AN BİLE AYRILMADI
Küçük kızın çığlıkları üzerine çevrede bulunan vatandaşlar Suriyeli babanın yardımına koşarak ilk müdahaleyi yaptı. İpek Ahmed isimli minik kız ise gözyaşları içerisinde yaralı babasının yanında bekleyerek elini tuttu. 

KIZIYLA PARKTA DOLAŞIYORDU
Taksim Gezi Parkında merdivenlerinde bugün saat 15.00 sularında meydana gelen olayda, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Muhammed Ahmed isimli baba, kızı İpek Ahmed ile Taksim Gezi parkında dolaşıyordu. İddiaya göre baba kız birlikte dolaştıkları sırada Gezi Parkı'nı mesken tutan bir grup tinerci Muhammed Ahmed isimli babadan para istedi. Ancak babaa para vermeyi kabul etmeyince tinerciler bıçakla saldırdı. Baba da tinercilere belindeki kemeri çıkararak karşılık verdi. Karın boşluğuna aldığı bıçak darbesinin ardından kızı ile birlikte Recep Paşa Caddesine doğru kaçan baba burada yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar olayı fark ederek yardımına koştu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralı babayı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Bu sırada çok korkan küçük kız, babasının zaten hasta olduğunu söyledi. 

 

Günün Diğer Haberleri