Selçuk'tan Şok Karar

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Anderlecht ile oynadığı, 1-1 sonuçlanan maçta taraftarlar tarafından ıslıklanarak tepki gören Selçık İnan'dan şok kararlar geldi.

SPOR - 2014-09-19 12:19:12

Türk Telekom Arena'da 1-1'lik bir skorla sonuçlanan Galatasaray-Anderlecht maçında taraftaların hedefi haline gelen ve ıslıklanarak tepki gösterilen Selçuk İnan bu yaşanılan olaya oldukça bozuldu. Teknik adam Cesare Prandelli ile görüşen ve "Daha fazla kaptanlık yapmak istemiyorum" diyen sarı-kırmızılı futbolcunun isteği üzerine teknik adamdan sakinleştirici bir cevap geldi.

 

Fotomaç'ın yaptığı habere göre; Selçuk İnan'ın bu isteği üzerine İtalyan hocanın yanıtı "O bandı uzun yıllar taşıyacağını düşünüyorum. Anlık karar verme. Her futbolcu dönem dönem bu tür tepkilere maruz kalabiliri" oldu. Selçuk İnan'ın aldığı karar üzerinde ne kadar ısrarlı olduğu ise henüz bilinmiyor.

 

Aldıkları skorlar, oynadıkları performansı düşük oyunlar sebebi ile son zamanlarda taraftarların tepkisine maruz kalan milli futbolcuların menajeri Batur Altıparmak; "Futbolcuları bir anda yükseklere çıkarıp, bir anda dibe çekiyoruz. Bundan vazgeçmemiz lazım" diyerek açıklamada bulundu. Ayrıca Selçuk İnan'ın 2. bölgede oynadığını söyleyerek, futbolcuyu 3. bölgeye verecekleri takdirde, defans arasında oyuncuyu kaybedebileceklerini söyledi.

Günün Diğer Haberleri