Camını Sildirmek İstemeyen Polisi Öldüresiye Dövdüler, Halkın Linç Girişiminden Yine Polis Kurtardı!

Adana'da 2 kişi, bir polis memurunu aracının camını sildirmek istemediği için darp etti. Saldırganları vatandaşların linç girişiminden yine polis kurtardı.

GÜNCEL - 2017-09-07 03:35:13

Adana'da 2 kişi, bir polis memurunu aracının camını sildirmek istemediği için darp etti. Saldırganları vatandaşların linç girişiminden yine polis kurtardı. 

Polis memuru ailesi ile birlikte aracında seyir halindeyken, cam silmek isteyen iki kişiyi reddetti. Bunun üzerine polis memuruna saldıran 2 kişi ailesinin gözleri önünde polisi öldüresiye dövdü. 

ARACININ CAMLARININ SİLİNMESİNE İZİN VERMEDİ
Adana’nın Seyhan ilçesi Barajyolu Boğalar Kavşağı'nda yaşanan olayda, izin gününde ailesi ile seyir halinde olan polis memuru Mustafa Ş. kırmızı ışıklarda durduğu sırada 2 kişi gelerek otomobilin camını silmek istedi. Polis memuru camını sildirmek istemeyince Soner S. (18) ve S.U. (16) adlı şahısların saldırısına uğradı. Kendini savunmak için arabadan inen polis, dışarıda sıkıştırılarak öldürülesiye dövüldü. 

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ
Çevredeki vatandaşlar olayı görünce hemen polisin yardımına koştu. Saldırganlara meydan dayağı atan vatandaşlar sonra da polis ekiplerine haber verdi. Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edilirken, saldırganlar gözaltına alındı. Yaralı polis memuruna ilk müdahale yapıldıktan sonra 112 Acil Sağlık ekiplerince Adana Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Günün Diğer Haberleri