Kanserden Hayatını Kaybeden Genç Anne Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Zonguldak'ta, bir süredir gırtlak kanseri ile mücadele eden 1 çocuk annesi 29 yaşındaki Melahat Yazıcı dün hayatını kaybetmişti. Yazıcı, bugün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

SAĞLIK - 2017-09-08 01:33:50

Zonguldak'ta, bir süredir gırtlak kanseri ile mücadele eden 1 çocuk annesi 29 yaşındaki Melahat Yazıcı dün hayatını kaybetmişti. Yazıcı, bugün gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 

Zonguldak’ta yaşayan Melahat Yazıcı, Türkiye İstatistik Kurumu İstanbul Bölge Müdürlüğünde veri giriş personeliyken tanıştığı polis memuru ile evlenmiş ve evlendikten 1 yıl sonra gırtlak kanserine yakalanmıştı. 2014 yılından bu yana gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gören Yazıcı, geçen 29 Temmuzda Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne hastalığının ilerlemesi nedeniyle yatırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak, genç anne doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün hayatını kaybetti. 

BABA OCAĞINA SON KEZ GETİRİLDİ
Genç kadının cenazesi bugün hastaneden alınarak Devrek İlçesi'ne bağlı Karabaşlı Köyündeki babası Mustafa Küçükün evine helallik alınması için getirildi. Daha sonra Karabaşlı Mahallesi Merkez Camisine getirilen cenazenin başında Yazıcı’nın eşi polis memuru Tuğrul Yazıcı ile babası Mustafa Küçük ve yakınları taziyeleri kabul etti. Genç kadının eşi cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı. Kılınan öğle namazının ardından Yazıcı’nın cenazesi toprağa verildi. 

PAYLAŞIMLARI YÜREK YAKTI
Henüz yeni evlenen ve bir kız çocuğu annesi olan Melahat Yazıcı’nın Facebook hesabından çeşitli tarihlerde hastalığı ile ilgili yaptığı paylaşımlar ise yürek yaktı. Yazıcı paylaşımlarında, '3 yıl önce bugün gelinlik derdine düşmüşken 3 yıl sonra ne derdine düştüm. Allah'ım sen 'sona yaklaştın' diyen doktorları utandır yarabbim.', 'Keşke kanser, kanser olsa da ölse.', 'Nefes almanın, kafanızı yastığa koyup deliksiz uyumanın, sabahları söylenerek kalkıp işe gittiğiniz günlerin, yorgunluktan şişen ayaklarınızın varlığının düğün bayram olduğunu bir bilseniz keşke' demişti. 

Günün Diğer Haberleri