Müge Anlı'da Aranıyordu! Suriyeli 8 Yaşındaki Read Aşram, Esed Tarafından Öldürülüp Çöpe Atılmış

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde acil kayıp olarak aranmaya başlanan 8 yaşındaki Read Aşram’ın komşuları Afgan vatandaşı Esed tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

GÜNCEL - 2017-09-09 12:39:08

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde acil kayıp olarak aranmaya başlanan 8 yaşındaki Read Aşram’ın komşuları Afgan vatandaşı Esed tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.  

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün aranmaya başlanan 8 yaşındaki Suriyeli Read Aşram, geçtiğimiz Çarşamba günü evden bakkala gidiyorum diye çıkmış, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Dün canlı yayında acil kayıp olarak arandığı duyurulan küçük çocuğun komşuları olan Afganistan vatandaşı Asad Khan tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Peki Esed, Suriyeli Read’i neden öldürdü? 

ŞEKER VERME VAADİ İLE KANDIRIP EVİNE GÖTÜRMÜŞ
Cinayetin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan Esed’in küçük Read'ı şeker verme vaadiyle kandırarak evine götürdüğü, evde çocuğu boğduğu ve ardından da kıyafetlerini çıkararak el arabasına koyduğu ve uzak noktada bir çöp konteynerine attığı öğrenildi. 

GÖRDÜĞÜNÜ İNKAR ETMİŞTİ
Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katılan görgü tanıklarının da şüpheleri Esed Khan’ın üzerindeydi. İddialara göre Khan, küçük çocuğu önce hiç görmediğini söylemiş, güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ortadan kaybolan Afgan vatandaşı Esed’i yakalamak için çalışma başlatıldı. 

ÜMRANİYE’DE YAKALANDI
Canlı yayının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Ümraniye'de Afganlıların kaldığı mahallede yaptıkları aramada dün akşam saatlerinde Khan’ı burada gözaltına aldı. Karakola götürülen Esed, "Şeker vereceğim diyerek eve aldım. Daha sonra boğarak öldürdüm. Elbiselerini çıkartarak bir çuvala koydum. Daha sonra el arabasıyla evden yaklaşık 700 metre uzaktaki çöp konteynerine attım" diyerek cinayeti itiraf etti. 

CESET HALA BULUNAMADI
Khan’ın cesedi attığı çöp konteyneri polis tarafından bulundu ancak, ceset burada bulunamadı. Polis ekipleri cesedin çöp kamyonu ile alınarak çöplüğe götürüldüğünü değerlendirerek araştırmalarını bu yöne kaydırdı. Cinsel istismar olup olmadığı ise cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkacak. 

 

Günün Diğer Haberleri