İçişleri Bakanı Soylu'dan Flaş Açıklama: “O Tarihte PKK’nın Canına Okuyacağız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SİHA’lar ile 260 teröristin öldürüldüğünü belirterek, "Kasım'ın 20'sine kadar PKK'nın canına okumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

GÜNCEL - 2017-09-09 19:05:34

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SİHA’lar ile 260 teröristin öldürüldüğünü belirterek, "Kasım'ın 20'sine kadar PKK'nın canına okumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, bugüne kadar SİHA’lar sayesinde 260 teröristin öldürüldüğünü belirterek, 20 Kasım’ı işaret etti. 

SİHA’LAR İLE 260 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;
“1 Ocak-31 Ağustos 2017 tari̇hleri̇ arasında Emni̇yet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bu hava araçlarıyla yapılan keşi̇f ve gözetlemeler neti̇cesi̇nde toplam 260 teröri̇st etki̇si̇z hale geti̇ri̇lmi̇şti̇r ve bunların 55'i̇ bi̇zzat jandarmamızın Si̇lahlı İnsansız Hava Aracı'yla vurulmuştur. 126 da sığınak ve barınak bulunmuştur, i̇çi̇nden çıkan bombanın, si̇lahın neredeyse haddi̇ hesabı yok.”

"20 KASIM’A KADAR PKK’NIN CANINA OKUYACAĞIZ"
“Bizim bu mücadelemizi kesinlikle ve kesinlikle akamete uğratamayacaklar. 4 gündür şu ana kadar 50 teröristi bizim evlatlarımız etkisiz hale getirdi. Eylül ayı başından itibaren yepyeni bir süreç başlattık. Onlar PKK'ya zaman kazandırmaya çalışıyorlar. Kasım'ın 20'sine kadar bizi seyredin. Kasım'ın 20'sine kadar dağ, taş, tepe bırakmadan bu PKK'nın canına okumaya devam edeceğiz.”

"DAĞLAR BU KIŞ PKK’YA DAR GELECEK"
Konuşmasında CHP’ye de yüklenen Soylu, “İster CHP sahip çıksın, ister Amerika sahip çıksın, ister Almanya sahip çıksın, ister vakıfları sahip çıksın onlara bu kış eğer o dağları, tepeleri, taşları, mağaraları dar etmezsek göreceksiniz. Biz hangi stratejiyi ortaya koyduğumuzu görüyoruz.” dedi. 

 

Günün Diğer Haberleri