Pınar Altuğ 'Vatan Şaşmaz'ı Çabuk Unuttun' Yorumuna Öfke Saçtı!

Pınar Altuğ Atacan sosyal medya hesabı Instagramdan mutlu olduğu bazı anların paylaşımını yapınca eleştirilerin odağı oldu. Altuğ'un paylaşımlarına, 'Vatan Şaşmaz'ı çabuk unuttun' yorumları gelince ünlü oyuncu adeta çılgına döndü.

MAGAZİN - 2017-09-09 22:09:12

Pınar Altuğ Atacan sosyal medya hesabı Instagramdan mutlu olduğu bazı anların paylaşımını yaınca eleştirilerin dağı oldu. Altuğ'un paylaşımlarına, 'Vatan Şaşmaz'ı çabuk unuttun' yorumlrı gelince ünlüoyuncu adeta çılgına döndü.

Geçtiğimiz haftalarda eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın üzüntüsü hala devam ederken Şaşmaz'ın rol arkadaı Pınar Altuğ eleştirilerin odağı oldu. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafara 'Vatan Şaşmaz'ı ne çabuk unuttun' şeklinde yorumlar gelince Altuğ sessizliğini bozdu.

'ÜZÜNTÜ KALPTE YAŞANIR'

Bir takipçisinin Altuğ'un fotoğrafının altına, "Tırnaklar ojeli saçlar açık cenazeye geldi fotoğraf koysa ne olacak" yazması üzerine Pınar Altuğ takipçisine cevaben "Ben cenazeye namaz kılmaya değil arkadaşıma veda etmeye gittim, ne giydiğimin ne yaptığımın hesabını kimseye vermem,siz kim olarak bu yorumu yapabiliyosunuz onu anlayamadım.Beni sevmiyor,beğenmiyor olabilirsiniz saygı duyarım ama o zaman da sayfamda işiniz ne diye sorarım malum şahsi sayfam. Bu arada uzuntu gostermelik değildir kalpte yasanır!" cevabını verdi. 

Günün Diğer Haberleri