Sinem Kayıp!

Çarşıya gittiğini söyleyerek evden çıkan İzmir Selçuk'ta oturan Sinem Başlı'dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyor. 17 yaşındaki Sinem için yakınları oldukça endişeli. Genç kızın bulunması için yardım isteyen yakınların endişeli bekleyişleri sürüyor.

DİĞER - 2014-09-19 14:05:01

Geçen cuma günü Selçuk'un 14 Mayıs Mahallesi'nde bulunan evlerinden  çarşıda 1 saatliğine dolaşmaya çıkıyorum diyerek çıkan ve bir daha geri dönmeyen 17 yaşındaki Sinem Başlı, cep telefonlarına cevap vermemesi ve geri dönmemesi üzerine evdekilere tedirginlik yarattı. Meraklanan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.

 

Kızının kaybolması ile ilgili açıklama yapan 2 çocuk annaesi 46 yaşında olan ev hanımı Teslime Başlı açıklamalarında şunları söyledi:

 

"Kızım hiç bir zaman beni bu kadar merakta bırakmazdı. Kaybolduğu gün ’Anne ben biraz çarşıda dolaşıp bir saate kadar gelirim’ dedi. Ben de ’Tamam kızım fazla geç kalma merak ederim seni’ dedim. Daha sonra gitti. Uzun zaman geçmesine rağmen kızım eve gelmedi. Kendisini aradım ama telefonu kapalıydı. Aradan 2-3 saat geçti ve merak etmeye başladım. Bu sırada oğluma haber verdim. Oğlum da aramaya ba

Günün Diğer Haberleri