Kılıçdaroğlu'nun Gözyaşları

İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'de yayınlanan "Çalar Saat" programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programda duygu dolu anlar yaşadı vegöz yaşlarına hakim olamadı.

DİĞER - 2014-09-19 14:39:58

Fox Tv'de yayınlanan İsmail Küçükkaya'nın "Çalar Saat" programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programda klip şeklinde yayınlanan çocukluk ve gençlik anıları ile fotoğrafları görünce duygularına engel olamadı ve göz yaşlarını tutamadı. 

 

Sunucu İsmail Küçükkaya tarafından, süpriz hakkında o günlere dair sorulan sorulara Klıçdaroğlu;

 

 "Yedi kişilik çocuğu olan bir aileden. Babam küçük bir memur. Üniversiteyi bitiren sadece benim. Ablam okuma yazma bilmez, annem gibi. Zor koşullarda. Ayakkabı almaya kalksa nasıl alacak. Çevreme baktığımz zaman üç aşağı beş yukarı öyleydi. Çizmem var büyük, büyüğünde giyilsin ayağıma olsun diye. İşin özeti gerçekten Mustafa Kemal Atatürk'ün getirdiği cumhuriyet. Onun için zaten Türkiye onu unutmuyor. İmkanlar küçük bir anadolu köyünde doğuyorsunuz belli yerlere gelebiliyorsunuz. Cumhuriyetin güzellikleri. Ne kadar değerli olduğunu anlamak gerekiyor. " diyerek yanıt verdi.

Günün Diğer Haberleri