Adana'da Dehşet! Trafik Polisi Yakınlarına Kurşun Yağdırdı: 3 Ölü

Adana’da 6 aylık trafik polisi cinnet getirerek yakınlarına kurşun yağdırdı. Polisin hedefinde olan iki dayısı ve kuzeni hayatını kaybetti. Ölenlerin yakınları olay yerinde gözyaşı döktü.

GÜNCEL - 2017-09-11 18:01:39

Adana’da 6 aylık trafik polisi cinnet getirerek yakınlarına kurşun yağdırdı. Polisin hedefinde olan iki dayısı ve kuzeni hayatını kaybetti. Ölenlerin yakınları olay yerinde gözyaşı döktü. 

Adana’nın Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki Keresteciler Sitesi'nde yaşanan olayda, 6 aylık polis memuru Görkem E., yakınlarına kurşun yağdırdı. Görkem E.’nin Ankara’da görev yaptığı polis olmadan önce dayıları İlyas ve Ümit Barak ile kerestecilik üzerine ortak şirket kurduğu ve şirketin battığı öğrenildi. 

ŞİRKET İÇİN KURDUĞU PARAYI İSTEDİ
İddialara göre 6 ay önce polis olan Görkem E., dayılarından şirket için koyduğu parayı istedi. Parasının bir miktarını alan polis memurunun hala 9 bin lira alacağı kalmıştı ancak bunu bir türlü alamadı. Bugün saat 15.00 sularında Keresteciler Sitesi'ne gelerek dayıları ile konuşmak isteyen Görkem E., yine parasını alamayınca beylik tabancasını çekip iki dayısı ve kuzenine kurşun yağdırdı. 3 kişiyi kafasından vuran Görkem E. daha sonra otomobil ile olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Ümit Barak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, diğer iki yaralı ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. 

“3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜM, BU ADRESTEYİM GELİN BENİ ALIN”
Olaydan sonra kaçan polis memurunun ise Kürkçüler Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda durduğu ve 155'i arayıp "Alo ben 3 kişiyi öldürdüm, bu adresteyim gelin beni alın" diyerek kendisini ihbar ettiği öğrenildi. Polis memurunun ilk ifadesinde alacak meselesi yüzünden cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi. 

19 BOŞ KOVAN VE BİR ŞARJÖR BULUNDU
Olay yerine gelen polis ekipleri etrafı güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Olay yerinde 19 boş kovan ve 1 şarjör bulundu.  Zanlının iki şarjör mermiyi yakınlarına sıktığı ve 3.’yü değiştirirken düşürdüğü üzerinde duruluyor. 

 

Günün Diğer Haberleri