İsimsizler 14. Bölüm ile Reytingleri Altüst Etti! İsimsizler 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İsimsizler 14. bölüm ile yeni sezona dün akşam başladı. Yeni bir kadro ve yeni bir konu ile ekranlara gelen dizi, ilk bölümden reytinglere iddialı bir giriş yaptı.

MEDYA - 2017-09-12 15:17:54

İsimsizler 14. bölüm ile yeni sezona dün akşam başladı. Yeni bir kadro ve yeni bir konu ile ekranlara gelen dizi, ilk bölümden reytinglere iddialı bir giriş yaptı. 

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona da damga vuran dizisi İsimsizler 14. bölüm ile dün akşam yeni sezona başladı. Yenilenen kadrosu ve yenilenen senaryosu ile İsimsizler izleyenlerden tam not aldı. 

REYTİNGLERDE TÜM PROGRAMLARDA BİRİNCİ
Yeni sezonda oldukça iddialı olacağını daha ilk bölümden kanıtlayan İsimsizler dizisi 11 Eylül reyting sonuçlarında tüm kişilerde 5,24 reyting ve 16,24 izlenme payı, AB'de 5,92 reyting ve 17,82 izlenme payı ve ABC1'de ise 5,60 reyting 16,96 izlenme payı ile tüm programlar arasında birinci oldu.

SOSYAL MEDYA DİZİYİ KONUŞTU
İsimsizler 14. bölüm #Vatanİçin etiketi ile sosyal medyada da gündem oldu. Yeni bölüm yayınlanmaya başlar başlamaz Twitter gündeminde ilk sıraya oturan İsimsizler, uzun süre gündemde kalmayı başardı. Kahramanlar, geçtiğimiz sezon vatan için isimlerinden vazgeçmişti. Bu sezon ise geçmişlerinden vazgeçen İsimsizler, Şanlı Türk bayrağına el basarak yemin etti ve en büyük düşmanlara karşı yeniden bir araya geldi. 

İSİMSİZLER 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
İsimsizler 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı sorusu da bugün gün boyu izleyenler tarafından arandı. Henüz İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı anda sizlerle sitemizden paylaşacağız. 

Kaynak: Aypi Cast Ajans -  www.aypiajans.com

Günün Diğer Haberleri