Erzurum’da Kaza Bölgesine Giden Asker Yoldaki Dev Çukura Düştü!

Erzurum’da jandarma ekibinden bir askerin iki aracın çarpıştığı trafik kazası bölgesine gittiği sırada yol yapım çalışmasının yapıldığı bölgedeki dev çukurun içine düştüğü öğrenildi.

GÜNCEL - 2017-09-16 01:44:01

Erzurum’da jandarma ekibinden bir askerin iki aracın çarpıştığı trafik kazası bölgesine gittiği sırada yol yapım çalışmasının yapıldığı bölgedeki dev çukurun içine düştüğü öğrenildi. 

Olay, Erzurum-Tortum karayolu Güzelyayla mevkiinde yaşandı. İki aracın çarpıştığına dair trafik kazası ihbarı alan jandarma ekiplerinden kazanın yaşandığı bölgeye giden askerlerden biri yol yapım çalışmasının yapıldığı bölgedeki dev çukura düştüğü öğrenildi. 

KAZA BÖLGESİNDE ÖNLEM ALMAK İÇİN GELMİŞLERDİ

Erzurum-Tortum karayolu Güzelyayla mevkiinde gelen bilgilere göre, karayolu ekiplerinin sürdürmekte olduğu yol yapım çalışmalarının bulunduğu yol üzerinde 25 EV 477 plakalı olan ve Ömer Faruk Kaya idaresinde olan bir otomobil 25 NE 427 plakalı olan Ertunç Durmaz yönetimindeki bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan feci kazada henüz isimleri öğrenilemeyen bir kadın ve bir erkeğin yaralandığı ve kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. İhbar üzerine kaza bölgesinde önlem almak için gelen jandarma ekiplerinden bir askerin yol yapımı çalışmaları sebebiyle kazılan dev çukurun içine düştüğü öğrenildi.

YAKLAŞIK 10 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ

Yaklaşık 10 metre olan dev çukurun yol yapım çalışmaları nedeniyle açıldığı ve açılan çukur içine düşen jandarma ekiplerinden bir askerin çukurun içine düşerek yaralandığı öğrenildi. Çevredekilerin büyük çabaları sonucunda düştüğü çukurdan çıkarılan M.Ü isimli askerin olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapım çalışması nedeniyle çift şeritli yolun tek şeridini kaplayan dev çukur için yolda herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı belirtilirken yaralanan askerin hastanede tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay sonucunda Erzurum-Tortum karayolu üzerinde trafiğin tıkanarak durma noktasına geldiği öğrenildi. ekiplerin olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

 

Günün Diğer Haberleri