Uzmanlar Uyardı! Erken Yaşta Uygunsuz Video İzlemeye Başlamak Cinsel İlişkiden Aldığınız Zevki Düşürür!

Erken yaşta Cinsel İçerikli Video izlemenin cinsel hayat ve kişiler üzerinde yaptığı olumsuz etkiler, araştırmalarla kanıtlandı. Araştırma sırasında erkeklere Cinsel İçerikli Video ile tanışma hikayelerinin kazara, zorla ya da kasten mi olduğu soruldu. Alınan yanıtlar ise oldukça şaşırtıcıydı.

SAĞLIK - 2017-11-11 22:40:50

Erken yaşta Cinsel İçerikli Video izlemenin cinsel hayat ve kişiler üzerinde yaptığı olumsuz etkiler, araştırmalarla kanıtlandı. Araştırma sırasında erkeklere uygunsuz video ile tanışma hikayelerinin kazara, zorla ya da kasten mi olduğu soruldu. Alınan yanıtlar ise oldukça şaşırtıcıydı. 

Erken yaşta Cinsel İçerikli Video izlemeye başlayan kişiler üzerinde yapılan bir araştırmanın sonucunda çarpıcı sonuçlar gün yüzüne çıktı. Araştırmanın sonucu Washington’da düzenlenen bir konferansta tartışıldı. Araştırmaya göre, erken yaşta Cinsel İçerikli Video ile tanışmak bazı ciddi sorunlara neden olabiliyor. Alyssa Bischmann ve ekibi tarafından yapılan araştırmada, büyük çoğunluğunu heteroseksüel beyazların oluşturduğu bir grup erkeğe Cinsel İçerikli Video ile nasıl tanıştıkları soruldu. 

EN ERKEN 5 EN GEÇ 26 YAŞINDA UYGUNSUZ VİDEO İLE TANIŞTILAR
Yaşları 20 olan 330 üniversite öğrencisinin de katıldığı araştırmada, ilk kez bu içerikleri izleme yaşının ortalama 13 olduğu ortaya çıktı. Uygunsuz filmler ile en erken tanışma yaşı 5, en geç tanışma yaşı ise 26 oldu. 

ERKEN YAŞTA UYGUNSUZ FİLM İZLEYEN ERKEKLER ÇAPKIN OLUYOR
Araştırma sırasında katılımcılara kadınlar üzerinde üstünlük kurmak isteyip istemedikleri, cinsel ilişki konusunda ne kadar rastgele davrandıkları ve “çapkın” olup olmadıklarını belirlemek amacıyla toplamda 46 soruluk bir anket yapıldı. Genel olarak yanıtlarda, Cinsel İçerikli Video ile erken tanışan erkekler, “kontrol erkeklerdeyse işler daha iyi olur” gibi yanıtlar verdi. Ayrıca erken yaşta Cinsel İçerikli Video izleyen erkeklerin çapkın olduğu da belirlendi. 

CİNSEL İLİŞKİDEN ZEVK ALMA OLASILI AZALIYOR
Ayrıca çok fazla Cinsel İçerikli Video izlemenin ve erken yaşta uygunsuz ile tanışmanın, erkekleri gerçek hayatta cinsel ilişkiden aldığı zevki de azalttığı ortaya çıktı. 

 

Günün Diğer Haberleri