Meteoroloji'den Kritik Uyarı! Sıcaklıklar Cuma Günü 10 Derece Birden Azalacak

Meteoroloji son dakika açıklaması yaparak, hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren 10 derece birden azalacağını söyledi.

GÜNCEL - 2017-09-19 15:06:35

Meteoroloji son dakika açıklaması yaparak, hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren 10 derece birden azalacağını söyledi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurtta beklenen hava durumu hakkında açıklama yaptı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, sıcaklıkların Cuma günü itibari ile 6 ila 10 derece azalacağını ve mevsim normalleri civarına ineceğini belirtti. 

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNE İNECEK
Meteoroloji’den yapılan açıklamada, son iki haftada sıcaklıkların mevsim normallerinin 6 ile 12 derece üzerinde seyrettiği belirtilerek, sıcak hava dalgasının etkili olduğuna dikkat çekildi. Eylül ayında bazı kentlerde bugüne kadar ölçülen en yüksek sıcaklığın da bu yıl görüldüğünün belirtildiği açıklamada Marmara Bölgesi'nde yarından itibaren sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağını diğer illerde ise değişiklik olmayacağı belirtildi. Perşembe ve Cuma günü ise Marmara ve Kıyı Ege başta olmak üzere yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. 

CUMA GÜNÜ 10 DERECE BİRDEN AZALACAK
Meteoroloji açıklamasında, "21 Eylül 2017 Perşembe günü Trakya'da sıcaklık azalmasıyla birlikte başlayacak sağanak yağışların; 22 Eylül 2017 Cuma günü yurdumuzun kuzeybatısında (Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısı), hafta sonunda ise ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde (Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu) etkili olacağı tahmin ediliyor" ifadeleri kullanıldı. 

 

Günün Diğer Haberleri